Žizel Bundšen više nije najplaćeniji model, njeno bogatstvo nadmašila je...

Autor:

27.02.2018 12:28

Foto:

Foto:



Forbs je objavio svoju godišnju listu najplaćenijih modela i manekenki na kojoj, posle 15 godina, Žizel Bunšen više ne drži prvu poziciju. Bogatstvo atraktivne Brazilke nadmašila je Kendal Džener.

Објава коју дели Gisele Bündchen (@gisele) дана 14. Авг 2017. у 11:56 PDT

Žizel Bundšen: Tetovaža na ruci krije bolno sećanje

Mlađa sestra Kim Kardašijan je prema ovoj listi prošle godine zaradila 22 miliona dolara, dok se na računu Bunšenove nalazi 17,5 miliona dolara. Zvezda šoua "Keeping Up With Kardashians" izbila je na prvo mesto zahvaljujući vojsci brendova s kojima sarađuje i čije proizvode svakodnevno reklamira na Instagramu. Neki od brendova s kojima najviše sarađuje su Estée Lauder, Adidas i La Perla.

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 8. Јан 2018. у 2:32 PST

Kendal Džener: Burna ljubav sa košarkašem

Pored reklamiranja proizvoda, Kendal je prošle godine zaradila milione zahvaljujući kolekciji garderobe koju je lansirala zajedno sa sestrom Kajli.

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 21. Дец 2017. у 12:28 PST

Treća na Forbsovoj listi je Krisi Tajgen koja je prošle godine zaradila 13,5 miliona dolara, dok je prati bivša srpska snajka Adrijana Lima zaradom od 10,5 miliona dolara. Petu poziciju dele Điđi Hadid i Rouzi Hantington-Vajtli koje su zaradile po 9,5 miliona dolara u 2017. godini.

Crveni ruž, boks i kokosova voda: Tajna savršenog izgleda Adrijane Lime

Svoje mesto na listi najplaćenijih manekenki pronašle su i Ešli Grem, Bela Hadid, Karli Klos...

Karli Klos

Smele, provokativne i nage: Sestre Hadid na naslovnici Voguea (foto)

Sudeći prema njihovim izvorima zarade, profit se krije u društvenim mrežama. Neke od atraktivnih dama sa Forbsove liste najplaćenijih nemaju potrebu da se bavi ničim drugim u životu, osim da objavljuju postove na Instagramu. Naprimer, Kendal po jednoj objavi na Instagramu može da zaradi i do 400 hiljada dolara.