Zek Snajder prekinuo snimanje filma zbog porodične tragedije

Autor:

23.05.2017 13:20

Foto:

Foto:



Režiser Zek Snajder, najpoznatiji po hitovima "Čuvari“ i "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“, otkrio je javnosti da je pretrpeo strašnu porodičnu tragediju i da je odlučio da prekine sa svojim radom na predstojećem jesenjem blokbasteru "Justice League".

Snajderova ćerka Otum izvršila je samoubistvo u martu, ali su Snajderovi odlučili da ne obelodanjuju svoju porodičnu tragediju kako bi u miru mogli da sahrane i oplaču ćerku, koja je imala tek 20 godina.

We will join you in the sun. #ZackSnyder.

Објава коју дели Sagar Mohan (@mentalistmohan) дана 23. Мај 2017. у 2:35 PDT

Za njenu smrt znao je samo mali broj najbliže rodbine i prijatelja, a postoprodukcija filma "Justice League" odložena je u martu na dve nedelje. Snajder je isprva želeo da se vrati snimanju.

-Razmišljao sam da bi bilo katarzično za mene da se vratim poslu i vidim da li je to način na koji da se izborim sa svime - rekao je Snajder u veoma emotivnom intervjuu, koji je, zajedno sa suprugom Deborom, dao za Hollywood reporter.

Snajder sa suprugom Deborom

-Ipak, odlučio sam da stanem sa svime kako bi bio sa svojom porodicom. Sa svojom decom, kojima sam najpotrebniji. Svima nam je veoma teško - objasnio je Snajder koji je otac osmoro dece.

On nije voleo da se priča o njegovom porodičnom životu, pa se zna samo da ima četvoro dece sa prvom suprugom Deniz Veber, i još dvoje sa Kirsten Elin. Sa trenutnom suprugom Deborom Snajder usvojio je još dvoje dece.

Studio "Vorner bros“ pruža potpunu podršku Snajderovima.

-Ono kroz šta oni prolaze je nezamislivo. Ja i svi u studiju mislimo na njih - rekao je predsednik "Vorner brosaTobi Emerih.

Njega će na mestu režisera zameniti Džos Vidon, koji je snimao "Osvetnike". Film bi trebalo da se pojavi u bioskopima krajem novembra ove godine.

Komentari. (0)

Loading