Zbog čega se Nina Janković rasplakala u TV emisiji

Autor:

01.12.2016 18:00

Foto:

Foto:



Tokom gostovanja na televiziji mnoge situacije se ne mogu predvideti i ma koliko se trudili da kontrolišemo reakcije i prikrijemo emocije, to često nije izvodljivo.

Upravo to se dogodilo našoj mladoj glumici Nini Janković, kojoj je ekipe emisije 150 minuta pripremila iznenađenje koje joj je nateralo suze na oči.

Naime, oni su želeli da pokažu kakve je lepa glumica bila tokom srednje škole, pa su se uputili u Šabac u Školu primenjenih umetnosti koju je Nina pohađala.

Tim povodom razgovarali su sa njenim profesorima i razrednim starešinom, Snežanom Stanojević koja je otkrila kako je Nina još tokom srednjoškolskih dana pokazivala sklonosti prema glumi, kao i da je bila jako pravodljubiva. Svi njeni profesori  su jako ponosni na ono što je Nina postigla, istakavši da je uspeh rezultat njenog dugogodišnjeg rada i truda.

Nina je veoma emotivno doživela ovaj prilog i nije uspela da zadrži suze. Bila je jako dirnuta i jedva je smogla snage da progovori, kako je je oduvek jako volela svoju školu, jer je tamo doživela i naučila mnogo lepih stvari.

A onda je našla način kako da se "revanšira" ekipi emisije za ovo iznenađenje koje su joj priredili, pa se našalila kako je upravo ona ta koja je ubica u seriji "Ubice mog oca" u kojoj tumači jednu od glavnih uloga.

Komentari. (0)

Loading