Zastrašujući epilog velike romanse: Nakon napada na Natašu, uhapšen Luka Lazukić

Autor:

14.04.2018 17:54

Foto:

Foto:



Svega mesec i po dana nakon što su dobili ćerku Katju, pop zvezda Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić su se žestoko posvađali u stanu na Dedinju, a pevačica je tom prilikom zadobila i fizičke povrede.

Nataša Bekvalac nakon svađe sa Lukom završila u Urgentnom centru

U noći između petka i subote oko 4.30 h, kako pišu mediji, došlo do fizičkog sukoba između Bekvalčeve i njenog supruga Luke Lazukića u njihovoj kući na Dedinju.

Pevačica je zbog povreda glave oko 11.15 h došla u Urgentni centar u pratnji sestre Kristine i prijavila da ju je muž tukao. Par je imao žestoku raspravu koja je prerasla u fizičko nasilje a, navodno, zbog ljubavnih poruka koje je pevačica pronašla u suprugovom telefonu.


U Urgentnom je Nataša razgovarala sa dežurnim policajcem koji joj je rekao da posle pregleda treba da donese povredni list i da nasilje prijavi policiji, prenose mediji.

Od ljubavi do nasilja: Detalji svađe između Nataše Bekvalac i Luke Lazukića

Nekoliko sati nakon potrage za Lazukićem, on je priveden u policiju i nalazi se na saslušanju.

- Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo delo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome - rekao je za "Blic" Natašin advokat, Nemanja Vlček.

Za nasilje u porodici su zaprećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške telesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.

Maja Gašić

Autor