Zašto Kejt neće biti deveruša na sestrinom venčanju

Autor:

30.10.2016 21:33

Foto:

Foto:



Kraljevsko venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama pratio je ceo svet.

Their wedding — 29 April 2011, Westminster Abbey in London, United Kingdom. ?

A photo posted by The Duchess of Cambridge (@duchesscambridge) on Oct 30, 2016 at 6:51am PDT

.
Otmen, glamurozan aristokratski dođaj, učinio je da planeti zastane dah, a mladina sestra Pipa u beloj haljini ukrala je svu pažnju na svadbi. Danima se govorilo o zgodnoj princezinoj sestri, a interesovanje za nju nije prestajalo ni godinama kasnije.

Sada se Pipa Midlton ponovo nalazi u centru pažnje jer je zakazala venčanje sa svojim imućnim verenikom Džejmsom Metjuzom, a detalji ovog događaja su počeli da isplivavaju u javnost.

"Daily Mail" piše da će se svadbeno slavlje za 15o gostiju biti održano na imanju Pipinih roditelja, a da događaj bude veličanstven učiniće princ Džordž i princeza Šarlot.  Ipak,  Kejt neće biti deveruša na sestrinom venčaju, a razlog je -tradicija.

Naime, običaj nalaže da deveruše mogu samo da budu neudate devojke. Kako tvrdi Džudi Vejd, koji prati kraljevsku porodicu, ovaj običaj i ide na ruku Pipi jer bi je princeza potpuno zasenila na venčanju.

A photo posted by Class98.7fm (@radioclass) on Jul 11, 2016 at 10:01am PDT

-Pipa je u jako nezgodnoj situiaciji, jer ona želi da sestra bude pored nje na večanju, ali ne želi da je zaseni, zato će se truditi da je drži negde u pozadini, rekao je on.

Komentari. (0)

Loading