Vreme je za bebe: Serena Vilijams u drugom stanju

Autor:

19.04.2017 19:45

Foto:

Foto:



Američka teniserka Serena Vilijams saopštila je danas da je trudna. Proslavljena sportistkinja radosnu vest objavila je na svom Instagram profilu.

Tridesetpetogodišnja Amerikanka je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je u jednodelnom žutom kupaćem kostimu, tako da je vidan njen trudnički stomak, uz poruku: "Dvadeset nedelja“.

Serena Vilijams se u decembru verila sa suosnivačem društvene mreže Redit Aleksisom Ohanijanom. To će biti prvo dete sportistkinje koja je osvojila mnoge trofeje.

Opušteni šik: Jelena Đoković oduševila stajlingom u petom mesecu trudnoće

Vilijamsova i Ohanijan su zajedno od jeseni 2015. godine, ali su svoju vezu čuvali daleko "od očiju javnosti“ sve do kraja 2016. godine kada su se verili na romantičnoj svečanosti u Rimu.

Vlijamsova je bila poznata po svojim promiskuitetnim periodima kada je često menjala partnere, ali se to promenilo kada je upoznala Aleksisa.

Društvene mreže su "planule“ i vrlo brzo su preplavljene čestitkama i lepim željama zbog teniserkine vesti o trudnoći.

My only regret is not pointing my toe sorry coach Garry ?

Објава коју дели Serena Williams (@serenawilliams) дана 17. Апр 2017. у 6:29 PDT

Ne treba joj fotošop: Serena Vilijams je ponosna na svoje telo, ne mari za celulit (foto)

Odmah se javila i dilema da li trudnoća znači i kraj teniske karijere, ali Serena još nije otkrila planove za budućnost.

Brojni korisnici Tvitera oduševljeno komentarišu da je istovremena trudnoća sportistkinje Serene Vilijams i jedne od najpopularnijih pevačica Bijonse Noulz predivna slučajnost.

Komentari. (0)

Loading