Voditeljske tajne Rade Radenović: Gosti i publika se osvajaju šarmom

Autor:

13.02.2017 11:38

Foto:

Foto:



Voditeljka Radmila Rada Radenović se posle devet godina pauze vraća na male ekrane. Lepa voditeljka će, kako je najavljeno, od srede uveče, pa svake naredne, voditi noćni program Televizije "Pink” pod nazivom "Rada sam”.

Ona ističe da je srećna što se posle ovolike pauze posvetila poslovnim obavezama i da sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će stati ispred kamere. Radenovićeva će u svojoj novoj emisiji javne ličnosti voditi kroz nekoliko soba i istovremeno sa njima pričati o različitim životnim situacijama.

- Projekat je veoma dobro osmišljen i napravljen. Do sada publika to nije imala prilike da vidi na televiziji, jer je naš format. Poznate ličnosti vodiću kroz stan, krenućemo od sobe gde je samo trosed, pa preko šanka do spavaće sobe. Iskrena da budem, obaraću šarmom brojne goste kako bih dobila što bolje informacije. Ukoliko im se desi da se onesveste od brojnih pitanja ili situacija, neću biti u prilici da im pomognem jer ne znam da pružim prvu pomoć - kroz smeh kaže Rada za Alo i dodaje:

Bojan Perić: Kako mi je “Vojna akademija” otvorila sva vrata

- Moji gosti biće oduševljeni šouom jer mnogo toga ne očekuju. Zanimljiva je činjenica da učesnici šou-programa neće smeti da preskaču pitanja, već će morati da odgovaraju na svako, kako bi mogli da pređu u drugi deo prostorije, koja se mnogo razlikuje od prethodne.

Popularna vodteljka se povukla sa televizije kada je rodila sina Petra koga je dobila iz vanbrašne veze sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem.

Petar je sada đak - prvak i mama Rada je jako ponosna na njega, ali je nedavno otkrila i u kakvim je odnosima sa njegovim ocem.

Petrov otac i ja nikada nismo živeli zajedno, ali smo ga dobili iz najveće ljubavi i stvarno smo ostali u super odnosima. Ja mnogo volim sve Miliće i naravno Dejana kao oca mog deteta! – rekla je Rada za Blic, a zatim demantovala tračeve o svojoj navodnoj “bogatoj udaji”.

Marina Kotevski Mandić uživa u trudničkim danima: Volela bih da nakon sina rodim i devojčicu

Nikada nisam igrala na kartu kako i koliko dobro izgledam, jer sam imala razne faze, a da sam htela dobro da se udam, odavno bih se udala “dobro” po vašim standardima. Zaljubljena sam i srećna, ali, dragi moji svako treba da gleda svoj život – poručila je Rada svima koji su zainteresovani za njen ljubavni život.

Komentari. (0)

Loading