Voditeljke "Slagalice" postale blogerke: Marija i Kristina savetuju buduće mame

Autor:

14.01.2017 22:37

Foto:

Foto:



Sve ono sa čime su se poznata TV lica susrela tokom i nakon porođaja za nepuna dva meseca, koliko postoji njihov blog "Trudnoća je dar", pogledalo je nekoliko hiljada žena.

Voditeljke najgledanijeg kviza "Slagalica" Kristina Radenković i Marija Veljković udružile su snage i pokrenule blog na Jutjub kanalu pod nazivom "Trudnoća je dar". Njih dve otkrivaju svoja iskustva i dele ih sa velikim brojem žena koje svakodnevno komuniciraju sa poznatim plavušama, i na ovaj način pomažu ženama da se suoče s trudnoćom i periodom nakon porođaja.

- Prva stvar koju sam uradila jeste da sam napisala knjigu koja je svojevrsni vodič za trudnice. Ona je napisana iz iskustva velikog broja žena koje su postale majke. Kako nisam našla izdavača za knjigu, rešila sam da zajedno sa Kristinom pokrenem blog na Jutjubu s obzirom na to da smo nas dve prijateljice, a i da je baš ona bila jedna od žena iz moje knjige - otkriva Marija Veljković za "Blic", i dodaje da blog postoji dva meseca i da je iznenađena velikom posetom žena kako iz Srbije, tako i inostranstva. Epitet blogerke joj, kako kaže, ne smeta.

Kristina Radenković: Dojim i na javnim mestima, naravno

 

Novi video na Marijinom i mom youtube kanalu Trudnoca je dar- Marija i Kristina! Ko ne zeli da zna, nek ne klikne na isti??? Link ka videu je u bio!? @trudnocajedar @mare.veljkovic

A photo posted by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Jan 11, 2017 at 7:10am PST

- Sve i da dobijemo epitet blogerki, mi nismo samo to. Mi smo pioniri toga što pričamo o roditeljstvu. Komuniciramo sa ženama i pričamo im stvari iz našeg iskustva. Otkrivamo koliko smo se ugojile, kako smo smršale, kako se pripremiti za odlazak na porođaj... - kaže Marija.

Marija Veljković čeka treće dete

- Nas dve nismo lekari, ni medicinske sestre, već delimo samo ono što smo same doživele. Najgledaniji su nam video-prilozi gde govorimo o strahu od porođaja, jer se u našem društvu o tome uopšte ne govori. Treba reći ženama da je strah normalan - priznaje voditeljka najgledanijeg kviza.

Marija će uskoro postati majka trećeg deteta, a kako sama kaže, jako se raduje dolasku još jednog člana porodice. Nakon porođaja, nedostajaće joj posao.

- Ostalo je još nekih mesec dana do porođaja. U ovoj trudnoći sam se malo ulenjila, pa nisam išla na vežbe za trudnice, ali savetujem svakoj ženi da obavezno uradi. Pre desetak dana sam prestala da radim, i sad sam na odmoru. Kada beba bude napunila tri meseca, ja se vraćam u "Slagalicu" - kaže Marija.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading