Viktorija Bekam ponosno pokazala Dejvidovu obnaženu fotku (foto)

Autor:

18.04.2017 09:59

Foto:

Foto:



Viktorija Bekam, pre nego što će postati modna ikona i uspešna dizajnerka, bila je članica ženskog benda "Spice Girls" (bez izrazitih vokalnih sposobnosti), a potom i supruga najpopularnijeg britanskog fudbalera svih vremena - Dejvida Bekama.

Ljubav s Dejvidom je filmska priča

Da nije samo puka žena fudbalera, Viktorija je ubrzo dokazala. Ono što joj je bila strast u mladosti - moda, pretvorila je uspešan biznis. Ona i Dejvid, i pored brojnih lomova i kriza, i dan danas u Britaniji važe za najpopularniji par. Čak i oni koji ih ne vole, ne mogu da poreknu da ih cela porodica Bekam, Viktorija i Dejvid zajedno sa četvoro dece - sinovima Bruklinom (17), Romeom (14) i Kruzom11) i ćerkicom Harper (5), intrigiraju.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Feb 11, 2017 at 9:00pm PST


Viktorija Bekam: Često osećam krivicu i mislim da sam loša majka

Viktorija i Dejvid su se venčali pre 18 godina, a Spajsica kaže da na osnovu ličnog iskustva može zasigurno da tvrdi da ljubav na prvi pogled postoji, a u njenom slučaju ona još traje! A ni strast se s godinama ne umanjuje, naprotiv.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Feb 14, 2017 at 9:33pm PST


Viktorija je očigledno ponosna na zgodno telo svog supruga koji za manje od mesec dana puni 42. godine, pa tako nije odolela da se pohvali svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama obnaženom fotkom svog supruga.

- Još uvek ima "to" - napisala je u komentaru u fotku, aludirajući da je i u petoj deceniji Dejvid i te kako privlačan muškarac.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading