Viktorija Bekam ima važnu poruku za sve zaposlene majke

Autor:

07.03.2017 21:01

Foto:

Foto:



Viktorija Bekam već niz godina puni novinske stupce kako zbog skladnog braka sa fudbalskom zvezdom Dejvidom Bekamom, tako i zbog svoje uspešne muzičke, a onda i dizajnerske karijere. Ipak, uprkos velikoj popularnosti bivša "Spajsica" retko daje intervjue, a kada i pristane na razgovor s medijima izbegava da priča o svom privatnom životu.

Zbog ovoga Dejvid Bekam sebe smatra najbogatijim čovekom na svetu

Kisses from us ?? @unaidsglobal

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Nov 19, 2016 at 5:54pm PST

Viktorija Bekam : Ispovest žene koja se nikad ne smeje

Viktorija je, međutim, u intervjuu koji je dala povodom lansiranja kampanje za British Airways u kojoj i sama učestvuje, progovorila o tome kako usklađuje karijeru i majčinstvo.

Britanska dizajnerka je majka četvoro dece: Bruklina(18), Romea(15), Kruza(12) i Harper(6) i priznaje da zbog posla mnogo putuje, ali za sve zaposlene majke ima važnu poruku.

-Majke koje rade nikada ne bi trebalo da osećaju krivicu zbog toga. Treba da budete ponosne. Time što ste snažna žena koja odlazi na posao inspirišete svoju decu na pravi način - rekla je supruga Dejvida Bekama i napomenula da nema ništa loše u fokusiranju žene na karijeru.

Ona kaže da je od dizajnerice Diane von Furstenberg primila najbolji savet otkako je postala majka:

I think they love him! We ? you @davidbeckham X VB ??

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jan 30, 2017 at 12:06am PST

Kako je Viktorija pokazala sinu težu stranu života

- To je žena kojoj se divim i prema kojoj osećam veliko poštovanje. Pitala sam je li se ona osećala loše kada je radila dok su njena deca bila mala. Odgovorila mi je: 'Apsolutno ne. To je gubitak vremena i energije. Radom daješ dobar primer svojoj deci - otkrila je Viktorija.

Komentari. (0)

Loading