Veridba princeze Judžinije: Raskošan prsten po ugledu na slavne princeze (foto)

Autor:

23.01.2018 11:15

Foto:

Foto:



Kraljevska porodica će ove godine imati dosta razloga za slavlje. Pored venčanja princa Harija i Megan Markl, zatim i bebica koje iščekuju Kejt Midlton i princeza Zara Tindal, na pomolu je još jedan radostan događaj, a to je svadba princeze Judžinije.

Bakingemska palata potvrdila: Posle Megan i princa Harija još jedno kraljevsko venčanje

Osma unuka kraljice Elizabete Druge udaće se na jesen za dugogodišnjeg mladića Džeka Broksbenka, u istoj kapeli svetog Đorđa u Vindzoru u kojoj će se venčati Megan i Hari.


Ćerka princa Endrua i njegove bivše supruge Sare Ferguson je, kako protokol nalaže, sa Džekom napravila i zvanične vereničke fotke, a naravno, glavna tema je verenički prsten.

A post shared by @dress.like.a.royal on Jan 22, 2018 at 7:26am PST


Raskošan prsten u obliku cveta sastoji se od "padparadscha" safira okruženog dijamantima, a a kako hroničari britanske monarhije tvrde, inspirisan je onim koji je onim koji je  istim povodom dobila njena majka, vojvotkinja od Jorka.


Zanimljivo je i da su slične modele u obliku cveta nosile i princeza Dajana, kao i Kejt Midlton, a stručnjaci tvrde da se takav onblik praktično podrazumeva u britanskoj monarhiji, kad su ove prilike u pitanju.

A post shared by HELLO! Dergisi (@hellodergisi) on Jan 22, 2018 at 11:15pm PST


Naravno, Megan Markl je dobila potpuno drugačiji prsten, što i ne iznenađuje jer je par za vrlo kratko vreme pokazao da ne mari mnogo za kraljevske protokole.

Maja Gašić

Autor