Verenica pokojnog muzičara: Prins ne bi želeo da se kao hologram pojavi na Superboulu

Autor:

04.02.2018 14:46

Foto:

Foto:



Dugogodišnja saradnica i tokom kratkog perioda i verenica pokojnog Prinsa, američka pevačica i glumica Šila I protivi se hologramskom pojavljivanju Prinsa na večerašnjem Superboulu.

Објава коју дели PRINCESTAGRAM (@prince) дана 2. Апр 2016. у 3:21 PDT

Tužna ispovest Prinsove bivše supruge: Nikada se nije oporavio od tragedije našeg sina

Nakon što su do javnosti dospeli neki detalji spektakla koji Džastin Timberlejk priprema za pauzu između dva poluvremena 52. Superboula, Šila Eskovedo, poznatija kao Šila I, reagovala je tvrdeći da Prins nikako ne bi voleo da u vidu holograma bude prisutan na nekom nastupu.

-Prins mi je rekao da nikada nikome ne dozvolim da napravi njegov hologram. Nije lepo da se to desi! - napisala je pevačica, perkusionistkinja i glumica na svom nalogu na Tviteru.

Објава коју дели PRINCESTAGRAM (@prince) дана 15. Мар 2016. у 9:06 PDT

Da nije voleo holograme, Prins, koji je preminuo u aprilu 2016. godine, istakao je i u intervjuu koji je dao 1998. godine kada je govorio o digitalnom editingu i mogućnosti spajanja bilo kojih umetnika iz prošlosti međusobno ili sa onima koji su još živi i aktivni.

-Nikada ne bih pristao na nešto tako. To je demonski. Sve je kako bi trebalo da bude ovako kako jeste. Da mi je bilo suđeno da nastupam sa Djukom Elingtonom živeli bismo u isto vreme. Ta virtualna stvarnost... to je tako demonski, a ja nisam demon. Takođe, ono što su uradili sa pesmom 'Bitlsa' (Free As a Bird), manipulisali su glasom Džona Lenona da bi pevao i pošto je sahranjen. To se meni nikada neće desiti. Upravo zbog toga, da bismo sprečili da se takve stvari dese, zbog toga želim više kontrole u oblasti umetnosti - objasnio je dobitnik Oskara za muziku u filmu Purple Rain.

Prins je nastupao u muzičkom delu Superboula 4. februara 2007. godine.