Veče za pamćenje: Najlepšim šlagerima i stihovima Ivan Bosilljčić oduševio publiku

Autor:

22.04.2017 09:00

Foto:

Foto:



U dupke punoj sali "Madlenianuma", glumac Ivan Bosiljčić je sinoć beogradskoj publici priredio koncert za pamćenje.

Šlagerom "Kao nekad u osam" Bosiljčić je započeo je muzičko-poetsko veče pod nazivom "Par stihova za nas". 

Pevačica Jelena Tomašević je sa ćerkicom Ninom došla da podrži supruga i uživa u njegovoj muzici. Koncert predstavlja posebno iskustvo za malenu Ninu, kojoj je ovo bio prvi put da gleda oca na sceni.

- Radujete se uvek i svuda. Hvala vam što imam za koga da nastupam. Ovo je za vas - rekao je glumac i zapevao poznate stihove pesme Dragana Stojnića "Bila je tako lepa".

Publika, koja je do poslednjeg mesta ispunila salu "Madlenianuma", zaneseno je uz Ivana pevala poznate stihove.

Osim obrada velikih muzičkih hitova, Bosiljčić, jedan od najomiljenijih domaćih glumaca a posebno među damama, beogradsku publiku je obradovao i najlepšim stihovima Miroslava Antića, Alekse Šantića, Sergeja Jesenjina i Šarla Bodlera.

Porodične vrednosti Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević: Čist obraz nema cenu

- Nina će prvi put će gledati tatu na sceni. Mala je da bi shvatila da se baš njoj obraćam sa pozornice, ali verujem da će jednog dana gledajući snimak ove predstave razumeti moju poruku - rekao  je popularni glumac nedavno za "Blic" i otkrio da je ovo muzičko-poetsko veče posvetio ćerkici.

Udobno smeštena u maminom krilu, Nina je uživala u tatinom nastupu.

I čuveni muzičar Kornelije-Bata Kovač uživao je u poznatim šlagerima i najlepšim lirskim stihovima u izvođenju Ivana Bosiljčića.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading