Uspešno se oporavlja: Zvezda serije "Uvod u anatomiju" dobila bitku sa opakom bolešću

Autor:

18.09.2017 23:15

Foto:

Foto:



Zvezda "Uvoda u anatomiju" Kejt Volš otkrila je da je donedavno vodila bitku s velikim tumorom na mozgu, koji joj je dijagnostifikovan pre dve godine.

A post shared by Kate Walsh (@katewalsh) on Sep 18, 2017 at 12:03pm PDT

Iako se u prvom trenutku kada je saznala da je bolesna uplašila za svoj život, doživela je olakšanje kada je saznala da je reč o benignoj izraslini. Prvi simptomi koje je osetila 2015. godine bili su umor i iscrpljenost, a shvatila je da je telo "vuče" nadesno tokom pilatesa i vožnje automobila.

-Pila sam pet kafa dnevno, a i dalje sam bila pospana. U aprilu ove godine sam osećala veće kognitivne poteškoće, teže sam govorila, gubila se usred razgovora, nisam bila u stanju da završim rečenicu - ispričala je glumica za Cosmopolitan.

A post shared by Kate Walsh (@katewalsh) on Sep 12, 2017 at 11:00am PDT

Posetila je neurologa, iako je u prvom trenutku pomislila da su to sve posledice menopauze.

Međutim, lekar joj je na mozgu našao izraslinu veličine limuna.

A post shared by Kate Walsh (@katewalsh) on Sep 6, 2017 at 5:02pm PDT

- Smračilo mi se, asistent je morao da piše beleške onoga što lekar govori. Nisam mogla ni zamisliti da bi to moglo da se dogodi- rekla je glumica.

A post shared by Kate Walsh (@katewalsh) on Sep 3, 2017 at 10:38am PDT

Tri dana posle dijagnoze operisana je i uklonjena joj je izraslina. Zvezda serije "Uvod u anatomiju" kaže da devet meseci nije radila već da se isključivo okrenula svom zdravlju.