Udala se Piksijeva ćerka: Glamurozno venčanje Anje Stojković u magazinu "Vogue" (foto)

Autor:

22.04.2018 12:20

Foto:

Foto:



Nakon sklapanja građanskog braka pre dva meseca u Parizu,  Anja Stojković (27) i francuski automobilsta Igo Valente priredili su juče glamurozno venčanje na kome je prisustvovao veliki broj zvanica iz celog sveta.

Venčanje samo za odabrane: Udala se Piksijeva ćerka (foto)

Drugo venčanje odigralo se u zmaku na jugu Francuske, a romantična lokacija, rustični ambijent i beskrekoran izgled mladenaca bili su razlozi da im japanski "Vogue" učini veliku čast i fotke sa njihovog venčanja objavi u svom štampanom izdanju.

Ćerka našeg legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija izgledala je bajkovito u raskošnoj venčanici modne kuće Elie Saab.

Anja i Igo su bili u vezi dve godine kada su u septembru 2016. dobili ćerkicu Indiju Rouz Valente (1,5).

Legenda našeg fudbala Dragan Stojković Piksi, svojevremeno je izjavio da je više nego zadovoljom izborom njegove ćerke...

– Igo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga, izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom – rekao je Piksi o zetu.

Glam venčanju prisustvovale su i naše poznate dame, među kojima je bila i nekadašnja manekenka i uspešna dzajnerka Marija Trlać, a koja je delić atmosfere podelila na društvenim mrežama...

Објава коју дели marijatarlac (@tarlacmarija) дана 21. Апр 2018. у 11:52 PDT

Објава коју дели marijatarlac (@tarlacmarija) дана 22. Апр 2018. у 12:29 PDT

Maja Gašić

Autor