Udala se lepa Nata: Plaža, di-džejevi, šampanjac i mnogo ljubavi

Autor:

26.09.2017 09:43

Foto:

Foto:



Pevačica Nataša Bekvalac udala se juče, na svoj 37. rođendan za biznismena Luku Lazukića.

Romantična ceremonija održana je na plaži na Ibici, ostrvu gde je njihova ljubav i počela, a venčanju su osim Natinih sestara Dragane i Kristine, prisustovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji.

"Novosadska barbika" udala je treći put i od juče je gospođa Lazukić, što nije učinila u prethodna dva braka sa Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem.

Danas se udaje Nataša Bekvalac: Burme su već na rukama

Roditelji i deca novopečenih mladenaca nisu bili među prisutnima na slavlju, a venčanje je više podsećalo na žurku, jer je okupljene zabavljao DJ u restoranu na plaži.

Najveselije su bile sestre Bekvalac, a Dragana nije mogla da odoli pa je uoči venčanja podelila sliku na društvenim mrežama.

???????

Објава коју дели Dragana Bekvalac♍-♋ (@draganabekvalac72) дана 25. Сеп 2017. у 3:45 PDT

- Nataša nije mogla da sakrije sreću kada je ugledala sve prijatelje iz Srbije koji su došli na Ibicu da je podrže u odluci da se uda po treći put. Noć pred venčanje organizovala je devojačko veče, a ujedno i proslavu 37. rođendana. Bila je izuzetno raspoložena i celo veče je đuskala sa sestrama, koje su joj najveća podrška u životu. U jednom trenutku se okrenula ka svima i uz osmeh rekla: "Ovo mi je poslednji brak” - rekao je izvor blizak pop pevačici za Alo i otkrio detalje sa venčanja:

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 10. Јул 2017. у 11:46 PDT

Na sunčanoj Ibici sve je spremno: Ovako se Nataša i Luka pripremaju za svečani čin (foto)

-Svadba je bila prava žurka. Nataša i Luka nisu želeli da to bude klasično venčanje, već su želeli da se svi lepo provedu i opuste. Nakon što su jedno drugom rekli sudbonosno "da”, Nata je po starom srpskom običaju nagazila Luku kako bi mu stavila do znanja da će ipak ona biti glavna u kući. To je izazvalo oduševljenje gostiju, kao i gromoglasni aplauz. Nata je tada zagrlila Luku i poljubila ga je, a žurka je mogla da počne. Ispijao se najskuplji šampanjac, a di-džej kojeg su mladenci angažovali puštao je muziku iz sedamdesetih i osamdesetih godina, da bi, kada je žurka odmakla, goste oduševio najnovijim hitovima - otkrivaju Natašini prijatelji, a prenose domaći mediji.

Nataša i Luka i te kako su se potrudila oko priprema za venčanje, pa su rešili da svadbena žurka traje sedam dana zbog čega je mladoženja iznajmio luksuznu vilu sa pogledom na more u kome su se udobno smestili gosti iz Srbije.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 27. Авг 2017. у 12:39 PDT

A kako se šuškalo u domaćim medijima, to nezaboravno svadbeno slavlje košta blizu 100.000 evra, koje je platio Luka, želeći da ispuni Natašinu želju da se uda na plaži.