U iščekivanju "Deadpool 2”: Stefan Kapičić u društvu najvećih zvezda (foto)

Autor:

21.11.2017 16:03

Foto:

Foto:



Ljubitelji hit franšize "Deadpool” s velikim nestrpljenjem iščekuju narednu godinu kada će premijerno biti prikazan novi film o omiljenom anti - heroju. Kao i u prvom delu, i u novom filmu o omiljenom anti-heroju uloga Kolososa pripala je našem Stefanu Kapičiću.

Ovih dana stigao je i prvi tizer za “Deadpool 2” koji u bioskope stiže 31. maja 2018. godine.

Stefan Kapičić: “Deadpool” mi je otvorio velika vrata, zato sada ćutim, radim i uživam

Beogradski glumac Stefan Kapičić koji već godinama gradi uspešnu karijeru u Holivudu kaže da ovih par sekundi originalnog materijala iz novog filma "samo su početak totalnog ludila".

- To što rade Fox i Rajan Rejnolds za promociju filma je jedna od najboljih, najčudnijih i najsmešnijih kampanja ikada. Nastavak će doneti toliko novog za našu franšizu počevši od još mnogo akcije, smeha, genijalnih novih likova poput Cable (Josh Brolin) i Domino (Zazzie Beets), ali i mnogo Kolososa. Jako sam ponosan i zahvalan što imam tako veliku ulogu u jednom ovako specijalnom blokbasteru. Tako da spremite se, jer nas očekuje 2018. godina Dedpula – rekao je Kapičić kome će društvo na velikom platnu pored čuvenog Rajana Rejnoldsa praviti i Moren Bakarin, Džoš Brolin i Brijen Hidebrand.

Dok se dugo i temeljno pripremao za ulogu u nastavku megahita "Deadpool" koja mu je donela veliku popularnost širom Evrope i Americi, Stefan je u međuvremenu snimio i seriju “Counterpart”, u kojoj igra rame uz rame s oskarovcem Džejom Kejom Simonsom.

Pre toga već je imao zapaženu ulogu u popularnoj američkoj seriji “24 sata” sa Kiferom Saderlandom kao vodećom zvezdom.

Ipak, najveću popularnost donela mu je uloga Kolososa zbog koje ima armiju fanova širom planete, a Stefanov talenat nije promakao ni britanskoj glumici Lini Hedi, zvezdi "Igre prestola" koja je srpskom kolegi uputila samo podrške za nastavak priče o popularnom anti- heroju, kao i čuveni američki strip autor i filmski reditelj Frenk Miler, sa kojima je Stefan imao prilike da se druži nedavno u Madridu.