U iščekivanju četvrtog deteta: Kristijano Ronaldo rešio da se usidri

Autor:

25.07.2017 10:09

Foto:

Foto:



Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo (32), koji već ima šestogodišnjeg Kristijana Džuniora,  nedavno je postao otac blizanaca - dečaka i devojčicu po imenu Eva i Mateo. Ali tu nije kraj. Ozgloglašenom zavodniku je na putu i četvrto dete! Njegova devojka, španska manekenka Georgina Rodrigez je trudna, a prinova bi trebalo da stigne do kraja godine!

Kraj nagađanjima: Ronaldo otkrio da li stiže i četvrto dete

A čini se da su ove velike promene na privatnom planu, uticale i na to koje poslovne poteze će najbolji fudbaler sveta povući. Čini se da je odlučio da je vreme da se skrasi.

Naime, nakon višenedeljnih spekulacija oko odlaska iz Reala, Ronaldo je izjavio je da je srećan u Madridu i da želi da nastavi da osvaja trofeje na klupskom i individualnom planu.

Portugalac je razmišljao da ode iz Reala zbog optužbi španskog tužilaštva da je utajio porez u toj zemlji za 14,7 miliona evra posle prihoda na britanskim Devičanskim ostrvima.

 

- Osvajanje važnih trofeja sa Realom je bio sjajan osećaj, isti onaj kao kada dobijaš Zlatnu loptu ili druga individalna priznanja. Želim opet to da uradim... Moram naporno da radim svake godine kako bih nastavio u istom ritmu. Fudbal je moj život i strast - rekao je Ronaldo za "Marku".

Najdirljivija fotka velikog zavodnika: Kristijano Ronaldo je supertata (foto)

Strani mediji spekulišu da ova odluka ima veze i sa tim što je Georgina, buduća majka njegovog deteta iz Španije.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jul 10, 2017 at 1:37am PDT


Četvorostruki dobitnik Zlatne lopte ugovor sa Realom ima do 2021. godine i sada je glavni kandidat za prestižnu nagradu i ukoliko je osvoji izjednačiće se sa rekorderom Lionelom Mesijem sa po pet Zlatnih lopti.

Maja Gašić

Autor