U borbi protiv porodičnog nasilja: Serena Vilijam dizajnira torbe u humanitarne svrhe

Autor:

12.10.2017 17:47

Foto:

Foto:



Serena Vilijams postala je 1. septembra mama preslatke devojčice Olimpije Aleksis Ohanijan, a samo mesec dana od porođaja slavna teniserka izgleda bolje nego ikada, što je potvrdila fotografijama na Instagram profilu.

Emotivno vezana za Australijan open: Pet meseci nakon porođaja Serena Vilijams se vraća na teren

Kilograme nakon porođaja je povratila veoma brzo, a za to ima i dobar razlog, jer uskoro planira da se vrati tenisu.

-Mislila sam da ću se povući nakon što dobijem decu, ali sada ne razmišljam na takav način. Definitivno se vraćam - kazala je nedavno jedna od najboljih teniserski svih vremena.

Serena uz majčinske obaveze stiže i da se posveti humanitarnom radu, i aktivna je u borbi protiv porodičnog nasilja. U čast Nacionalnog meseca svesti o nasilju u porodici, koji se održava ovog meseca, dizajnirala je kožnu torbicu kako bi podržala svoje prijatelje u njihovom godišnjem "Purple Purse" izazovu za prikupljanje sredstava.

Žene smo i ponosne smo: Snažna poruka Serene Vilijams (foto)

- Svakih deset dolara koje donirate u ovom izazovu daje vam mogućnost da osvojite jednu torbu. Svake nedelje ovog meseca ćemo objaviti po jednog dobitnika. Sve donacije će biti prosleđene neprofitnoj organizaciji Purple Purse 2017 i pomoći će u pružanju kritičnih resursa za žrtve porodičnog nasilja širom zemlje. Što više donirate, to više pomažete preživelima i imate više šanse za pobedu! Zato se uključite i donirajte danas - napisala je 35-godišnja teniserka uz fotografiju na Instagramu.