Tuga skrivena iza osmeha: Snažna poruka Kajli Minog svima koji pate zbog ljubavi

Autor:

14.02.2017 10:11

Foto:

Foto:



Čini se da Amor nikako nije naklonjen australijskoj pop divi Kajli Minog (47).

Svaka njena duža veza, za koju je javnost verovala da će je dovesti do oltara, završila se raskidom. Njena velika ljubav  - frontmen čuvene australijske rok grupe “INXS”Majkl Hačins tragično je preminuo, a nakon njega su usledile manje bitne veze.


A onda se pojavio francuski glumac Olivije Martinez. I dok se činilo da se lepa Kajli konačno skrasila, i ta se veza se nakon veridbe i njene objave da je obolela od karcinoma dojke okončala.

I taman kada se činilo da je sreću pronašla uz 19 godina mlađeg Džošuu, Amor je Kajli okrenuo leđa. Tek što su svetu obelodanili svoje planove za venčanje, par je stavio tečku na svoju vezu. Iako nisu naveli razloge raskida, uveliko se šuškalo o njegovoj prevari.

Svi detalji svadbe Kajli Minog: Konačno spremna na sudbonosno DA!

I po ko zna koji put, lepa australijska pevačica je ponovo ostala sama. A da pati, govore njene objave na društvenim mrežama. I ona, kao i sve druge žene kada se nađu u situaciji da su ostavljene ili jednostavno pokušavaju da prebole raskid, pokušava da bodri sebe i u tim bolnim trenucima bude pozitivna.

A da se bori s tugom, svedoče nedavne fotografije koje je pevačica objavila na svom Instagramu.


Nakon što su ona i Džošua izdali obavešetenje da su nakon godinu i po dana veze odlučili da stave tačku na svoju vezu, Kajli je na Instagramu postavila fotografiju izlazećeg sunca, a u komenatru je napisala.

- Hvala van na ljubavi i podršci koju mi pružate u ovom poslednjem poglavlju mog života. Hvala vam na ljubavi i razumevanju zbog moje i Džošuine odluke da se rastanemo. Jedno drugom želimo sve najbolje u budućnosti. Sunce uvek izlazi - napisala je Kajli, a akcenat je na poslednjoj rečenici koja bi svima trebalo da pruži podršku u teškim vremenima i veru da će sutra biti bolje i da će sve prepreke savladati.

Ništa od venčanja: Kajli Minog raskinula veridbu

Kao i većina žena u sličnoj situaciji, Kajli jeodlučila da se s tugom izbori tako što će se okrenuti poslu, te je tako promovisala svoju novu liniju naočara "Kylie Minogue Eyewear".

#KylieMinogueEyewear available at @Specsavers stores in the U.K. & Ireland tomorrow! ?✨

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Feb 13, 2017 at 7:32am PST

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading