Trenutak kada je Viktorija Bekam poželela da Dejvid nestane

Autor:

16.11.2016 21:12

Foto:

Foto:



Viktorija i Dejvid Bekam su u braku gotovo dve decenije, i važe za jedan od najpopularnijih parova na svetu.  Njihova ljubav služi inspiracija,  a poznata dizajnerka je dobila brojne pohvale jer je, po mišljenju mnogih, vratila materinstvo u modu.

Ono što  su svi primetili je da se ledena kraljica, kako su neka zvali Viktoriju,  poslednjih godina malo opustila, pa sve više pokazuje stranu ličnosti koju javnost do sada nije imala prilike da vidi. Tako je zbog tačke mađioničara i kaskadera Dejvida Blejna napravila šalu koja se prepričava.

Naime, dok je Blejn izvodio trik u kom su mu žabe izlazile iz usta, bivši fudbaler je bio potpuno šokiran. Tvrdio je kako to prosto nije moguće i da ne veruje u ono što vidi. Oduševljenje i šok je podelio sa milionima svojih obožavalaca na Instagramu a Viktorija je  dočekala svoj momenat i  kroz šalu rekla:  -Da li bi neko učinio da Dejvid nestane, misleći na svog supruga.

A photo posted by Erik Cobb (@ecobb22) on Nov 15, 2016 at 7:10pm PST

Iluzionista je poznat po atraktivnim poduhvatima u najneobičnijim okolnostima pa je tako svet ostavio bez daha kada je bio izložen oluji od milion volti, visio naglavačke u Central parku, bio živ zakopan i zatočen u velikoj kocki leda.

Komentari. (0)

Loading