Telohranitelj bračnog para Džoli-Pit otkrio da im deca nisu najbitnija

Autor:

17.10.2016 19:42

Foto:

Foto:



Tek što se priča o razvodu najpoznatijeg para na svetu stišala, njihov nekadašnji telohranitelj rešio je da ponovo uzdrma planetu i otkrije manje poznate detalje iz doma Anđeline Džoli i Breda Pita.

Mark Bilingam, bivši britanski vojnik skoro 18 meseci  brinuo je o bezbednosti glumačkih zvezda i njihovo šestoro dece.  On tvrdi da je slika koju slavni par plasira u javnosti lažna, kao i da im deca nisu na prvom mestu.

- Njihov najveći strah bilo je da će im neko kidnapovati decu, jer im je novac najvažniji - kazao je on za "The Sun". Mark se tu nije zaustavio već je nastavio da ruši sliku idilične porodice koju su do skoro predstavljali.

- Toliko sam vremena provodio sa njima da sam im bio kao otac, u suštini - dodao je telohranitelj koji je radio i za druge holivudske zvezde poput Rasela Kroua, Šona Pena i Toma Kruza.

To nije jedina iznenađujuća stvar koju je otkrio Bilingam. Naime, on je dodao da ljudi više vole Anđelinu od Breda, kao i da je morao mnogo više truda da uloži kako bi njega sačuvao od svih onih koji su želeli da mu naude.

Bred je nedavno prvi put nakon zahteva za razvod braka video decu, a svi straniji mediji su preneli koliko je taj suret bio dirljv.

-Suze su mu krenule, ali pokušao je da ostane razuman jer nije hteo da uznemiri decu plakanjem. Susret je bio veoma mučan - rekao je izvor.

Mediji su preneli da je slavni glumac spreman na sve kako bi viđao svoju decu, a kako je jedan od Anđelininih uslova bio i redovno testiranje na drogu i alkohol Bred se dobrovoljno prijavio da dokaže da nema probleme sa porocima.

Anđelina i Bred su bili u vezi punih 12 godina, od čega dve i zvanično u braku. Imaju šestoro dece, troje usvojenih – Medoksa (15), Paksa (12) i Zaharu (11), i troje bioloških – Šajlo (10) i blizance Vivijen i Noksa (8).

Komentari. (0)

Loading