Tamara Dragičević: Želim drugo dete, ali ne odmah

Autor:

14.04.2017 18:59

Foto:

Foto:



Glumicu Tamaru Dragičević, koja se porodila pre četiri meseca i na svet donela ćerkicu, sada gledamo u trećem ciklusu serije Dejana Zečevića "Vojna akademija". Sa rođenjem mezimice Staše, supruga glumca Petra Benčine kaže da su joj se prioriteti u životu promenili.

?...

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Mar 24, 2017 at 9:54am PDT

Tamara je odnedavno i stalni član Ateljea 212, a "daskama koje život znače" vratila se samo dva meseca nakon porođaja. Trenutno igra staru predstavu "Slavna Floren", kao i "Osvrni se u gnevu" sa drugarima sa klase Ninom Janković, Ivanom Mihailovićem i Miloradom Radonjićem.

- Ja sam poslednjih godina radila punim tempom i naravno da tako više ne može. Jednostavno, sada ne mogu da izađem ujutru i dođem uveče, a pri tome da stignem na gomilu mesta i sve završim u jednom danu. Organizacija je mnogo veća i mora da postoji. Briga za dete je uvek prisutna, pa zato nekad dobro dođu predstave koje te malo opuste - rekla je za Blic mlada glumica.

Čestitke: Porodila se Tamara Dragičević

A o tome koliko je dete njen život oplemeilo, a majčinstvo je promenilo, Tamara je otkrila za "Gloriju":

Ne umem rečima da iskažem to osećanje, a da to kasnije na papiru izgleda baš onako kako se ja osećam. To je nemoguće. Dosta sam razmišljala o ženama koje postanu majke, pa znaju da ispričaju kako se osećaju, ili o novinskim naslovima tipa “Najbolja uloga u njenom životu”. Kad niste majka, sve što vam neko o tome priča možete da razumete, naslutite, ali tek kad to postanete, shvatite da to ne može da se opiše.

Foto by @danilo.novovic /haljina @ateljetijanatodorovic / odelo @baronfashion_wedding / frizura @vladimirsimic1 ✔️

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Jul 18, 2016 at 4:24am PDT

Bojan Perić: Treća sezona “Vojne akademije” donosi nove i neuzvraćene ljubavi

Tamara ističe da je divan osećaj kada uzme Stašu u ruke, ali iako je mlada, zasada ne razmišlja o drugom detetu.

- Sve u životu dođe spontano i čim ne razmišljam još o drugom detetu, znači da sada još uvek nije vreme. Naravno da želim i da će biti sigurno, ali polako.

Komentari. (0)

Loading