Svetski mediji ovo su jedva dočekali: Megal Markl i princ Hari prvi put zajedno u javnosti (foto)

Autor:

26.09.2017 11:51

Foto:

Foto:



Princ Hari (33) i Megan Markl(36) napokon su uhvaćeni zajedno u javnosti.

Iako britanski mediji već uveliko najavljuju njihovu veridbu, kanadska glumica i mlađi sin princa Čarlsa još uvek nisu zvanično potvrdili ova medijska nagađanja, ali je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti na otvaranju igara ‘Invictus‘ u Torontu dodatno podgrejalo ova šuškanja.

Megan Markl i princ Hari: Kanadska glumica već odabrala kumu?

Megan je na otvaranju igara, koje se održavaju pod pokroviteljstvom princa Harija, bila njegova službena pratnja, ali tamo nisu sedili zajedno već su bili smešteni u različitim delovima dvorane.

Ali je zato zaljubljeni par iskoristio naredni dan i na teniski meč koji se odigao u okviru "Invictus" igara došao držeći se za ruke.

Glumica i princ već neko vreme su razdvojeni, jer je ona zbog posla u Torontu gde snima seriju, dok Hari boravi u Londonu.

Da li će se stil Harijeve devojke dopasti kraljici? Megan Markl u do sada neviđenom izdanju (foto)

Ovo je bila sjajna prilika da se mladi par posveti jedno drugom, a svoju zaljubljenost nisu krili od znatiželjnih fotografa.

Megan Markl prvi put o svojoj vezi sa princem: Volim dobre ljubavne priče, a moja priča sa Harijem je zaista posebna

Lepa glumica i mlađi brat princa Vilijama u vezi su nešto više od godinu dana, a kako tvrde britanski mediji pitanje je dana kada će se zaljubljeni par veriti.