Sveto trojstvo lepote Isidore Goncić

Autor:

08.11.2016 20:30

Foto:

Foto:



Mlada rediteljka najviše brine o kosi i licu, sebi je najlepša kad se probudi, a trudi se da poštuje sveto trojstvo lepote - da ima dobar san, pravilno se hranu i vežba. 

Mediji i oglašivači postavljaju nerealne standarde lepote i priznaju samo “idealne” telesne proporcije i izgled koji većina ne može da dostigne. Po meni, istinska ženska lepota ogleda se u različitim oblicima, veličinama i godinama, i to bez ulepšavanja stvarnosti, bez fotošopa. Jako su mi lepe Žana Moro i Lara Flin Bojl.

Volim kada se neko potrudi da se obuče i izgleda lepo, smatram to činom poštovanja prema okruženju. Samim tim, ako mi je nebitno kako izgledam, onda to znači da mi je situacija u kojoj se nalazim takođe nevažna. Trudim se da uvek izgledam dobro.

Kad sredi kosu, žena može i džak da obuče a da to niko ne primeti. Ipak, kad nema samopouzdanja, sve pada u vodu, pa i dobra frizura. Što se mene tiče, kad se sredim i izađem iz kuće, prestajem da se opterećujem time kako izgledam.

Najlepše se osećam ujutru, čim ustanem. Tad sam sebi ona prava ja, a, začudo, tad mi je i kosa najlepša.

Moja najveća transformacija bila je kada sam se ofarbala u plavo i ošišala na kratko. Nikada više.

Omiljeni mejkap proizvod mi je ajlajner, vešto i dobro ga nanosim. Lice mi je okruglo i imam visoke jagodice, pa se trudim da ističem oči.

Najbolji savet za lepotu mi je dala moja baka, koja ima 78 godina i izgleda fenomenalno. Rekla mi je da je najbitnije negovati lice, i zato se stalno mackam kremama.

Trudim se da spavam što više, da se hranim zdravo i vežbam. Ako samo jurimo fizički izgled, a ne hranimo se zdravo, možemo da vežbamo koliko hoćemo ali neće biti pravih rezultata. Tajna je jednostavna i nalazi se u ravnoteži i spoju te tri važne stvari: odmora, treninga i ishrane. Pokušavam da ih uskladim i da ništa ne zapostavim.

Volim parfeme koji nisu slatki i voćkasti, pošto mi odgovaraju jaki, intenzivni. Omiljeni su mi “Versace Crystal Noir” i “Chanel Coco Mademoiselle”.

Komentari. (0)

Loading