Sve oči uprte u Heorhinu: Ronaldo čeka peto dete? (foto)

Autor:

19.06.2018 21:30

Foto:

Foto:



Ako je verovati svetskim medijima, Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera sveta (što je potvrdio i na utakmici SP protiv Španije gde je dao tri gola), postaće tata peti put!

Porodica na okupu: Kristijano Ronaldo u najboljem društvu puni baterije za Svetsko prvenstvo (foto)

 

 

Објава коју дели Alem Dergisi (@alemdergisi) дана 19. Јун 2018. у 1:53 PDT

Njegova devojka, a kako neki tvrde i verenica, Heorhina Rodrigez je izgleda ponovo u drugom stanju. Manekenka je na jesen prošle godina rodila ćerkicu Alanu Martinu, koja je pored Kristijana juniora i blizanaca Eve i Matea, četvrto Ronaldovo dete.

Najlepši poklon od fudbalske zvezde: Ronaldo čestitao rođendan malom Filipu Matiću (video)

A ako je verovati glasinama, slavni fudbaler će postati otac i peti put. Najnovije slike njegove devojke na kojima joj se vidi lepo zaobljen stomačić, pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama.

Објава коју дели GEORGINA (@georginagiokz) дана 18. Јун 2018. у 6:55 PDT

 

 

Kristijano Ronaldo: Nagrade su slađe kad je tu Heorhina (foto/video)

Analaza Heorhininih fotki se tu ne završava. Kako su mnogi primetili, atraktivna brineta ne nekoliko poslednjih fotki na neki način uvek prikriva stomak - ili se slika s bebom u naručju, ili nosi izuzetno široku garderobu (što je njoj nesvojstveno) ili, pak, drži ruku preko stomaka...

 

Објава коју дели GEORGINA (@georginagiokz) дана 19. Јун 2018. у 2:35 PDT

 

 

Kristijano Ronaldo: Želim sedam Zlatnih lopti i isto toliko dece!

Poznati par se još uvek nije oglasio po pitanju ovih glasina, a sudeći po tome koliko dugo su krili prvu Heorhininu trudnoću, potvrda neće stići još dugo...

 

Maja Gašić

Autor