Sve je spremno za dolazak Tare i Jelene kući: Presrećni tata Novak priprema iznenađenje za svoju mezimicu

Autor:

04.09.2017 22:42

Foto:

Foto:



Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera, je na svet u subotu uveče donela zdravu ćerku kojoj su presrećni roditelji dali ime Tara.

Čestitamo! Jelena i Novak Đoković dobili kćerku

Radosne vesti koje su u porodicu Đoković stigle u subotu veče usrećile su ne samo roditelje male Tare, već i bake, deke, tetku i ujake koji uveliko slave u Monte Karlu. Jelenin porođaj u kompleksu "Grejs Keli", gde se i prvi put porodila, prošao je u najboljem redu, a mama se dobro oseća.

Uz nju je sve vreme bio Novak, čiji je prvi susret sa ćerkom protekao vrlo emotivno.

- Od trenutka kada su Jeleni počele kontrakcije, Novak se nije odvajao od nje. Porođaj je prošao u najboljem redu i Jelena je već posle nekoliko sati mogla sama da funkcioniše. Doktori su istog trenutka Novaku doneli Taru a on je od uzbuđenja zaplakao. Suze radosnice na licu svog supruga raznežile su Jelenu, kao i sam prizor kako Novak drži njihovu ćerku u naručju - kaže izvor Blica koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Novak je čitavo veče proveo sa Jelenom i Tarom u apartmanu a fotografije naslednice poslao je porodici koja je srećne vesti čekala u njihovom stanu. Pre nekoliko dana Srđan i Dijana Đoković, kao i Novakovi braća Marko i Đorđe, stigli su u Monte Karlo, kao i Jelenini roditelji sa sestrom Marijom. Svi su s nestrpljenjem čekali Novakov poziv, a onda je usledilo slavlje.

Novak Đoković jedva čeka da postane tata drugi put: Stefan i ja sada sve pravimo duplo, kakav blagoslov! (foto)

Novak već shvata šta znači posebna veza oca i ćerke, o čemu su mu svi pričali.

- Novak se nije odvajao od boksa u kojem je smeštena njegova naslednica i sve vreme ju je fotografisao. Kako je malo-malo želeo da je uzme u naručje, svi su ubeđeni da je na dobrom putu da je razmazi. Što se tiče imena, Novak i Jelena su ubrzo nakon saznanja da će dobiti devojčicu odlučili da se ona zove Tara. Ovo je kratko srpsko ime, a koje joj neće predstavljati problem gde god u svetu da odluči da živi, jer je lako čitljivo na svim jezicima - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, Jelena će ubrzo izaći kući sa naslednicom, a Novak uveliko sprema iznenađenje.

- Kako je porođaj prošao dobro, a mama i beba se odlično osećaju, u naredna dva dana Jelena bi trebalo da napusti bolnički kompleks. Novak za dolazak ćerke kući sprema iznenađenje, a u tome mu pomažu svi članovi porodice. Bake i deke su uveliko za Taru kupili sve što joj je potrebno.

Novak i Jelena imaju trogodišnjeg sina Stefana, a Tara je prva devojčica u porodici Đoković posle četiri muške generacije.