Sutra premijera novog spota Lepe Brene: Folk diva i "Slatki greh" ponovo zajedno (video)

Autor:

27.11.2017 11:06

Foto:

Foto:



Uz ime Lepe Brene se uvek vezuje epitet "folk diva ". I to s pravom. Pevačica koja je karijeru započela pre više od trideset godina i zajedno sa svojim pratećim sastavom "Slatki greh" žarila i palila i van prostora nekadašnje Jugoslavije, i danas je jedna od najuspešnijih i najomiljenijih, a za njene nastupe se uvek traži karta više.

 Spektakl u austrijskoj prestonici: Brena održala koncert za pamćenje (foto)

Poslednjih nedelja Brena je u okviru svoje svetske turneje održala uspešne koncerte širom Evrope, a nakon Beča, pripremila je još jednu poslasticu za svoje fanove. Album o kojem se mnogo pričalo u proteklih godinu dana, a koji će pratiti i dokumentarni film o najvećoj zvezdi na Balkanu, uskoro izlazi na svetlost dana.


Uvertiru za ovaj dugo očekivani album predstavlja spot za pesmu po kojoj se i zove njena svetska turneja  - "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?".


Sutra, tačno u 16 h na zvaničnom You Tube kanalu Lepe Brene biće premijerno izveden spot za pesmu "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?" iza koje stoji Dragan Brajević Braja, a u kojem su učestvovali i Brenini prijatelji i kolege iz "Slatkog greha".

Vesela ekipa je imala i pomoć svojih "malih dvojnika", a evo kako je proteklo snimanje spota koji će biti sutra premijerno izveden, a čiju režiju potpisuje Haris Dubica...

Maja Gašić

Autor