Stroga pravila za naslednike Hjua Hefnera: Ko prekrši - ostaje bez novca

Autor:

23.12.2017 12:51

Foto:

Foto:



U javnost su procureli dokumenti u kojima stoji koje uslove naslednici Hjua Hefnera, osnivača "Plejboja" koji je preminuo u septembru, moraju ispuniti.

Hju Hefner: Delio je postelju sa hiljadama lepotica, ali nikada nije doživeo pravu ljubav

U slučaju da pokleknu, ostaju bez nasledstva. To se odnosi na udovicu Kristal i na četvoro dece.

Osim udovice, Kristal Hefner, naslednici pokojnog Hefnera su i njegova deca, Kristi A. Hefner, Dejvid Hefner, Marston Hefner i Kuper Hefner, kojima je otac postavio veoma konkretan uslov u vezi sa dobijanjem novca.

Kako stoji u dokumentima koji su dospeli u javnost, Hefnerovi voljeni nipošto ne smeju postati zavisnici o alkoholu i drogama. U slučaju da ne odole, ostaju bez svega, piše Tportal.

U dokumentu stoji da nosioci prava na nasleđe Hjua Hefnera ne smeju redovno ili često uzimati ilegalne supstance, niti razviti fizičku ili psihičku zavisnost o njima, kao ni o alkoholu ili bilo kojoj legalnoj drogi, odnosno hemijskim supstancama koju njemu ili njoj nije dozvolio ovlašćeni lekar ili psihijatar.

Ako postoji sumnja da se neko od naslednika ne pridržava odredbe, ovlašćena osoba može zatražiti testiranje na drogu. Kad bi se dogodilo da neko od naslednika zbog ovoga zaista ostane bez prava, prema dokumentu, ta se prava mogu vratiti ako naslednik dokaže da ništa nije konzumirao u 12 meseci od gubitka prava ili ako odbor zaključi da je sposoban da se brine o samom sebi i svojim finansijama.

Maja Gašić

Autor