Stiže naslednik: Sandra i Andrej Meljničenko čekaju dečaka!

Autor:

27.02.2017 12:28

Foto:

Foto:



Ruski industrijalac i milijarder Andrej Meljničenko i naša manekenka i bivša članica grupe “Models” Sandra Nikolić Meljničenko čekaju drugo dete,  a par je nedavno saznao i kog je pola prinova.

Naime,  jedan od najbogatijih ljudi na svetu i njegova prelepa supruga, nakon četvorogodišnje ćerkice Tare, dobiće i dečaka, saznaje magazin "Hello!".

Novo bogatstvo u već bajkovitom životu: Sandra Meljničenko čeka drugo dete


Lepa članica nekadašnje grupe "Models" bi trebalo da se porodi krajem aprila, a izvor blizak paru kaže da su Andrej i Sandra presrećni zbog dolaska bebe, koju već dugo priželjkuju.

Kako smo još u oktobru pisali, gospođi Meljničenko je pozlilo tokom boravka u Španiji, a odmah su krenule spekulacije o trudnoći. Par se nije oglašavao povodom ovih glasina, ali retko su mogli da se vide u javnosti.

Drama porodice Meljničenko: Aleksandra hitno operisana

A post shared by Eugene Louis (@eugene.louis) on May 23, 2013 at 11:54am PDT


Kako navode strani mediji, atraktivna Sandra je odložila sve obaveze i najviše vremena provodi odmarajući se u porodičnom domu u Moskvi.

Meljničenko i Sandra su se venčali 20015. godine u njihovoj vili na Azurnoj obali. O ovom luksuznom događaju se dosta pisalo, a čak je proglašen i "svadbom veka". Nakon sedam godina, dobili su ćerkicu Taru.

Pre nego što će odjeknuti vest o Sandrinoj trudnoći, o paru se poslednjih nedelja dosta pisalo i to neprijatnim povodom.

Zaplenili im jahtu: Sandra i Andrej Meljničenko troše preko svojih mogućnosti?

A post shared by FITION® (@fitioncorp) on Jun 30, 2015 at 5:27am PDT


Ruskom milijarderu čije se ukupno bogatstvo procenjuje na 13,2 milijarde dolara, zaplenjena je luksuzna jahta na Gibraltaru zbog neisplaćenih dugova. Kako u obaveštenju stoji, nemačko brodogradilište tvrdi da im milijarder i dalje duguje 15,3 miliona evra, prenosi BBC.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading