Stigla naslednica: Porodila se Zoe Kida (foto)

Autor:

23.02.2018 15:59

Foto:

Foto:



Pevačica grupe Zemlja gruva, Ana Radonjić(36) poznatija kao Zoe Kida porodila se i na svet donela ćerkicu.

Ana Radonjić “broji sitno”: Slatko iščekivanje devojčice

Kako je popularna pevačica nedavno otkrila za "Gloriju", termin je bio 25. fabruar, ali je bebica poranila te se Zoe porodila dva dana ranije. Presrećna mama Ana i njen suprug Predrag naslednici su dali ime Istra.

Iako je zbog trudnoće zapostavila nastupe sa svojom grupom Zemlja gruva, pevačica je do poslednjeg dana pred porođaj bila veoma aktivna trudnica o čemu je govorila za naš magazin:

Објава коју дели Zoe Kida (@zoe_kida) дана 7. Нов 2017. у 6:03 PST

- Pohađam časove škole roditeljstva, idem na vežbe za trudnice, sređujem kuću, naručujem stvarčice za bebu i pokušavam da spavam, što mi ide najteže od svega. Svi mi savetuju da se sada što više naspavam jer me uskoro očekuje nesanica. Ali uzbuđenje je preveliko pa ne uspevam - rekla je Zoe Kida za "Gloriju".

Објава коју дели Zoe Kida (@zoe_kida) дана 13. Јул 2017. у 4:37 PDT

A o tome kako se pripremala za dolazak bebe...

Štreberka sam, tako da sam završila sve što sam mogla da pročitam, naučim, odslušam. Sada ponavljam gradivo. Znam da će mi to biti smešno kroz nekoliko meseci i da je nemoguće pripremiti se za dolazak bebe, ali lakše mi je kada sam obaveštena o stvarima koje me čekaju. Divan je osećaj kada osetite pokrete svoje bebe i stvorite odnos sa bićem koje nosite u sebi. To je čarobno i neopisivo. Jedino što me nervira jeste što sam sada u devetom mesecu tromija i teža, što sam usporena, ali to je nešto što će brzo proći. Zaista sam uživala ovih devet meseci, hormoni su odradili svoje pa sam bila super raspoložena - kazala je pevačica za "Gloriju".