Stigao naslednik ruskog milijardera: Porodila se Sandra Meljničenko

Autor:

03.04.2017 09:48

Foto:

Foto:



Bivša "modelsica" Sandra Meljničenko (39) i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko (45), po drugi put su postali roditelji.

Stiže naslednik: Sandra i Andrej Meljničenko čekaju dečaka!

Slavni par, koji ima četvorogodišnju ćerkicu Taru, dobio je dečaka kojem još nisu izabrali ime, piše magazin "Hello". Iako je porođaj bio zakazan za sredinu aprila, nekoliko dana pre Sandrinog četrdesetog rođendana, sin je požurio i na svet došao 29. marta.


Bivša "modelsica" porodila se prirodnim putem, u Nici, u klinici u kojoj je na svet donela ćerku, i gde je i Anđelina Džoli dobila bizance Vivijen i Noksa.

A post shared by ? (@richbeautyallin) on Dec 18, 2016 at 11:38am PST


Jedan od najbogatijih ljudi na svetu rođenje sina proslavio je sa Sandrinim rođenim bratom Milanom, i sa nekolicinom najbližih drugova.

I kada je u maju 2012. rodila ćerku Taru, novopečeni roditelji ime su smišljali sedam dana, pa tako i sada još uvek razmišljaju koje će ime dati sinu. Nakon porođaja, Sandra je iz bolnice otišla u njihovu raskošnu rezidenciju u susednom gradu Antibu, gde su je dočekali suprug i ćerka.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Mar 20, 2017 at 2:40am PDT


Inače, Sandra je pred porođaj organizovala "bejbi šauer" žurku u Monaku, kojoj je prisustvovala njena bliska prijateljica Nina Badrić.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Mar 19, 2017 at 8:18am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ceki

13.03.2022 09:43

Sponzorusa-- Starleta