Stefan Kapičić: Posle premijere filma "Deadpool 2" srpski glumac u četvrtoj sezoni serije "Better Call Saul"

Autor:

14.05.2018 22:30

Foto:

Foto:



Premijera filma "Deadpool 2" samo što nije, a najpoznatiji antiheroj već sabira pozitivne ocene svetskih kritičara.

U iščekivanju “Deadpool 2”: Stefan Kapičić u društvu najvećih zvezda (foto)

Stigao prvi trejler za “Deadpool 2”: Stefan Kapičić otkriva detalje filma (video)

Dugoiščekivani nastavak filma "Deadpool" nakon američke premijere stiže u domaće bioskope u četvrtak, 17. maja, a naš glumac Stefan Kapičić, koji tumači lik Kolosusa u istoimenom filmu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku, koja je održana sinoć.

Stefan i supruga Ivana Horvat na premijeri

Stefan i Ivana u društvu holivudske zvezde Džoša Brolina koji u filmu "Deadpool 2" tumači Kejbla

Ekipa filma "Deadpool 2" na čelu sa Rajanom Rejnoldsom na njujorškoj premijeri

Stefan Kapičić će se, u društvu prijatelja i porodice, pokloniti domaćoj publici na specijalnoj projekciji filma 17. maja u 20časova u Kombank dvorani.

-Mislim da imamo nastavak apsoultno dostojan prvog dela sa mnogo više akcije i smeha. Do sada je kroz najave prikazano vrlo malo konkretne priče, pa ljudi još uvek nemaju pojma šta ih očekuje. A očekuju ih neke stvari koje će nakon premijere postati antologijske -najavljuje Kapičić.

Glumačku ekipu filma čine Rajan Rejnolds koji se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Stefan Kapičić, Brajana Hildebrand, T.Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bits, Lesli Ugams, Karan Soni i Džulian Denison.

U međuvremenu našem glumcu stigla je lepa vest - Stefan Kapičić dobio je ulogu u četvrtoj sezoni serije "Better Call Saul".

- Ostvario mi se san da budem deo porodice "Better Call Saul". To je jedna od mojih omiljenih serija i jedva čekam nastavak priče. To je neverovatan tim i talentovani glumci i jedva čekam da svi vide novu sezonu - rekao je Stefan, navodi Hollywood Reporter.

Ekskluzivno Stefan Kapičić i Ivana Horvat: Ljubav sa seta krunisana tajnim venčanjem u Los Anđelesu

Vins Giligen, kreator serije "Čista hemija“ (Breaking Bad) i Piter Guld za ljubitelje popularne krimi priče spremili su deset nastavaka. Glavnu ulogu ima Bob Odenkerk čiji smo lik Sola Gudmana upoznali u originalnoj seriji Breaking Bad.

Datum početka emitovanja nove sezone "Better Call Saul" još nije poznat.