Stavila tačku na glasine: Najnovijim fotkama Gven Stefani otkrila istinu o trudnoći (foto)

Autor:

01.08.2017 21:09

Foto:

Foto:



Pevačica Gven Stefani koja je već dve godine u vezi sa kantri muzičarem Blejkom Šeltonom trenutno je u žiži javnosti zbog pisanja pojedinih medija da je u drugom stanju.

A post shared by #SHEFANI (@loveforgwen) on Jun 7, 2017 at 7:47pm PDT


Četrdesetsedmogodišnja pevačica koja iz braka sa rokerom Gevinom Rosdejlom ima tri sina i Šelton upoznali su se tokom učešća u američkom muzičkom takmičenju "The Voice", a u to vreme su oboje bili u braku.

A post shared by Izzy (@celebs.baddiezzzz) on Jul 12, 2017 at 1:24am PDT


Šelton je bio oženjen kantri zvezdom Mirandom Lambert, a o njihovim problemima u braku se dosta pisalo. U to vreme, Stefani je tek izgladila odnose sa Rosdejlom kome je navodno oprostila  preljubu. Tako je bar izgledalo u javnosti. Nedugo zatim, oboje su se i zvanuično razveli od svojih supružnika i obelodanili vezu.


Od tog trenutka postaju jedan od najomiljenijih američkih selebriti parova! Iako je pevačica starija od Šeltona punih sedam godina, čini se da joj ljubav prija, te se oboje vrlo često u javnosti ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri - neprestano se zadirkuju, ljubakaju i tepaju jedno drugom...

A post shared by @gwen.slays on Jul 28, 2017 at 2:58pm PDT


Verovatno je i to bio razlog što je američka štampa odlučila da zaokruži njihovu ljubav i jednom prinovom!

Međutim, najnovije fotke vitke Gven demantuju ove glasine...


Uslikana na plaži u Kaliforniji, nekadašnja pevačica benda "No Doubt" je nosila bikini i šorts, a evidentno je da nema trudničkog stomačića, već samo dobro izvajanih stomačnih mišića...


Naravno, modni kritičari koji Gven svrstavaju u jednu od najstilizovanijih žena na svetu, nisu odoleli a da ne prokomentarišu i pevačicin stajling. Odevena u boho fazonu sa "etno" aksesoarom, Gven je još jednom pobrala sev pohvale!

Maja Gašić

Autor