Stavila tačku na brak: Dženet Džekson napustila katarskog milijardera?

Autor:

09.04.2017 12:44

Foto:

Foto:



Samo nekoliko meseci nakon rođenja prvog deteta u 51. godini, Dženet Džekson je odlučila da stavi tačku na brak sa osam godina mlađim Visamom Al Manom. Izvori bliski paru kaže da je raskid bio prijateljski i da će zajedno brinuti o sinu, dok drugi kažu da nevolje traju već mesecima.

Ne potiskuju emocije: Poznati koji su teško preboleli raskid

- Ona misli da je on postao suviše strog tokom trudnoće i da mu je već dozvolila da joj diktira izgled pa čak i način na koji izvodi svoje koncerte - rekao je jedan od izvora blizak paru i dodao:

- Ostali zahtevi su bili da na koncertnoj turneji kompletno prekrije svoje telo, umesto da nosi izazovne outfite na koje su fanovi navikli i koje vole.

Takođe joj je zabranio da snima spotove u kojima ima "igranja i pripijanja uz druge mušakarce" što je glavno obeležje njenog rada, navodi Page Six.

To je pevačicu dodatno razljutilo i osetila je kao da gubi svoju bazu fanova. Takođe, prema pojedinim navodima, Dženet je bila ljuta zbog izolacije za koju je krivila muža koji je retko kad želeo da se vidi sa njenim prijateljima ili porodicom.

Uprkos ovim problemima, par se nadao da će beba pomoći.

Dobili su sina Elišu 3. januara nakon gotovo pet godina braka. Posle odlaganja venčanja i planiranja da li će imati veliko slavlje ili ne, Džeksonova je popustila zahetiva Al Mana da imaju jednostavnu i privatnu ceremoniju. Pevačica se prilagodila strogim muslimanskim pravilima na kojima je Al Mana insistirao, pa je, iako žive u Londonu pristala da ne izlazi u javnost dok doji bebu.

Čestitke! Dženet Džekson postala mama u 50!

Bogatstvo sestre Majkla Džeksona se procenjuje na oko 250 miliona dolara dok je Al Mana katarski biznismen sa milijardama na računu. Izvor kaže da nisu potpisivali nikakav predbračni ugovor.

Komentari. (0)

Loading