Srećno! Venčali se Nevena Ristić i Marko Vukes (foto)

Autor:

08.07.2017 18:18

Foto:

Foto:



Ljubavna priča glumice Nevene Ristić (26) i muzičara Marka Vukesa (26), koja je započela pre dve i po godine u Zagrebu, krunisana je juče venčanjem u Mariji Bistrici, mestu u kome je pevač odrastao.


Nevena, koja je osvojila publiku ulogama u serijama "Vojna akademija", "Cvat lipe na Balkanu" i "Bićemo prvaci sveta", pre par meseci je u intervjuu za magazin "Glorija" otkrila kakav brak i porodicu s Markom želi.

Nevena Ristić i Marko Vukes: Kad Srpkinja uči zagorski, to liči na epizodu “Andrije i Anđelke” (video)

– Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sad prema nama samima, a sutra, nadam se, i prema našoj deci – rekla je Nevena.


Nakon više od dve godine provedene na relaciji Beograd-Zagreb i održavanja veze na daljinu uz pomoć skajpa i telefona, par je izgovorio sudbonosno "da" pred brojnom rodbinom i prijateljima.


Mlada je izgledala prelepo u romantičnoj venčanici sa dugačkim velom. Kako je ispričala u razgovoru za "Gloriju", Marko je želeo da na njihovom venčanju izgleda romantično, a želja mu se ostvarila.


Bidermajer napravljen od mini suncokreta i belih ruža...

Nevena Ristić: Veći stres mi je da organizujem predstavu nego sopstveno venčanje


Venčanju su prisustvovali i Nevenini prijatelji i rodbina iz Srbije...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading