Srećne vesti u kraljevskoj porodici: Danica i Filip Karađorđević postaju roditelji

Autor:

08.11.2017 11:45

Foto:

Foto:



Princ Filip Karađorđević (35) i grafička dizajnerka i vizuelna umetnica Danica Marinković (31) venčali su se 7. oktobra u Beogradu, a sledeće godine u kraljevsku porodicu stiže prinova.

Bajkovito venčanje u srcu Beograda: Venčali se princ Filip Karađorđević i Danica Marinković

Објава коју дели Dana MAAR (@danamaar) дана 11. Окт 2017. у 2:10 PDT

Samo mesec dana nakon venčanja, ćerka našeg istaknutog likovnog umetnika Cileta Marinkovića otkrila je da će ona i njen suprug postati roditelji:

Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević: Šta je ponosni otac poželeo sinu i snaji?

- Venčanje kao simbol naše ljubavi postaje novi period u našim životima koji donosi radost, uzbuđenje i odgovornost. Svaki dan dočekujemo sa osmehom, na isti način kao što se pripremamo za sve obaveze koje nam donosi zajednički život, uz bezrezervnu radost za prinovu koju očekujemo sledeće godine - kazala je princeza Danica za "Glossy".

Објава коју дели Dana MAAR (@danamaar) дана 27. Окт 2017. у 6:04 PDT

A da žele što pre da se ostvare u ulozi roditelja i da priželjkuju veliku porodicu  mladi par je otkrio u prvom zajedničkom intervjuu koji su letos dali magazinu "Gloria", kada su ekskluzivno za naš list otkrilii  da će se venčati u srpskoj prestonici.

EKSKLUZIVNO Danica Marinković i princ Filip Karađorđević: Jedva čekamo venčanje u oktobru

-Smatramo da je porodica najveće bogatstvo. Filip ima dva brata i dve sestre, a ja kao jedinica stalno sam maštala o braći i sestrama. Uvereni smo da ćemo u tome imati dosta sreće - rekla je Danica za "Gloriju".