Spektakl u Las Vegasu: Meč između Mejvedera i Mekgregora okupio holivudsku elitu (foto)

Autor:

27.08.2017 13:30

Foto:

Foto:



Dugo očekivani meč između američkog boksera Flojda Mejvedera i šampiona mešovitih borilačkih veština (MMA) Irca Konora Mekgregora o kojem ceo svet već nedeljama priča, a koji je noćas održan u Las Vegasu,  okupio je svetsku džet-set elitu.

Ova "megaborba" kako su je najavljivali u štampi, završila se u korist Mejvejdera koji je tehničkim nokautom u 10. rundi pobedio Mekregora, a bokser se ovom pobedom oprostio od boksa i upisao se u istoriju kao najefikasniji profesionalac.

Објава коју дели Caras (@revistacaras) дана 27. Авг 2017. у 3:22 PDT


Flojd Mejveder, 40-godišnji osvajač 11 titula u raznim kategorijama koji se "vratio" iz penzije da bi učestvovao u ovom meču, a za Mekgregora je ovo bio profesionalni debi u bokserskom ringu, a stručnjaci smatraju da je pružio mnogo veći otpor nego što se očekivalo.


Više od 20.000 gledalaca prisustvovalo je ovom meču u Las Vegasu, među kojima su bile mnoge zvezde sporta i šou biznisa.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez su došli zajedno i dok se bivši bejzbol igrač očigledno uživeo u meč, činilo se da je atraktivnoj pevačici zanimljivije da posmatra dečka nego borbu.


Nežna plavuša Šarliz Teron ispostavilo se da je veliki ljubitelj boksa, budući da je sedela u prvim redovima i očigledno uživala u svakom trenutku.

Објава коју дели Spletnik (@spletnik_ru) дана 27. Авг 2017. у 3:18 PDT

Објава коју дели Leo (@charlizetheronleo) дана 27. Авг 2017. у 1:44 PDT

Ipak, iako je na ovoj "megaborbi" bio veliki broj žestokih dama, muškarci su ipak prednjačili. Majk Tajson, Džerard Batler, Leonardo Dikaprio i Brus Vilis nisu mogli da odvoje pogled od ringa i uzbudljive borbe...

Maja Gašić

Autor