Snežana Savić podržala Jelisavetine seksi scene: Za glumce ne postoji stid

Autor:

15.01.2017 17:18

Foto:

Foto:



Glumica Jelisaveta Orašanin izazvala je malu buru zbog ubedljivih scena seksa u hit seriji "Ubice mog oca".

Mlada i lepa glumica rekla je da na te scene gleda kao na dobro obavljen posao.

- Ja to gledam kao svoj posao i smatram da smo uradili dobru stvar. Mislim da su opravdane sve seks scene koje sam glumila. Lik koji ja tumačim je devojka koja dolazi do svega preko kreveta. Ona opravdava ovakve seksualne odnose - objasnila je Jelisaveta u emisiji ”Ja to tako”.

Pored onih koji smatraju da su scene suvše slobodne u zaštitu poznata glumice stala je starija koleginica, Snežana Savić, lepotica kojoj takođe nije bilo srano da se razgoloti pred kamerama:

- Glumicima je neprijatno i kada treba da se obnaže i kada treba da glume intimne scene. Imati stida? Onda ne treba da se bavite tim poslom. Vaše telo je nešto što igra veliku ulogu - rekla je Snežana u emisiji "Ja to tako".

Inače, Jelisaveti je rad na seriju osim slave doneo i pomirenje sa dugogodišnjim dečkom, kolegom Vukom Kostićem. Iako ljubav ponovo cveta, mlada glumica je poručila da za sada od venčanja nema ništa:

- Jedino mogu da kažem u vezi ovog venčanja, od toga za sada ništa. Ne planiramo venčanje, a kada ga budemo planirali obavestićemo sve na vreme.

Komentari. (0)

Loading