Slučaj Bekvalac - Lazukić: Poslednje saopštenje pred odlazak na sud

Autor:

23.04.2018 19:30

Foto:

Foto:



Bračna idila pop zvezde Nataše Bekvalac i IT stručnjaka Luke Lazukića kratko je trajala. Velika romansa koja je započela pre godinu dana dobila je zastrašujući epilog. Nakon žestoke svađe pre dve nedelje koja je kulminirala fizičkim nasiljem, u kojem je pevačica zadobila lakše povrede glave i posekotine, oboje su podigli optužnice jedno protiv drugog.

Nataša Bekvalac: Od ljubavi do mržnje za godinu dana

Nataša tuži Luku za fizičko i psihičko nasilje, a on nju za lažne prijave. Brakorazvodnu parnicu su oboje pokrenili, a kako se situacija među njima zaoštrava, očigledno će biti i borbe oko starateljstva nad njihovom dvomesečnom ćerkom Katjom. Zbog sumnji da je izvršio fizičko nasilje nad suprugom, Luki je određena mera zabrane prilaska na 30 dana.

Jezivi detalji su izneti u javnost. Natašin otac Dragoljub Bekvalac i sestra Kristina su prepričavali šta se desilo tog kobne noći između 13. i 14. aprila, dok je Luka još uvek zvaničnu suprugu optužio za koristoljublje, tvrdio da je nije takao i da je cela priča njen dobro osmišljen plan da ga javno osramoti... Otkriveno je i da su imali problema u braku malte ne od početka, a uzrok je bio novac... Po njegovim rečima Nataša je rasipala zajedničke pare, a po rečima pevačicine porodice, Luka je već u brak ušao prilično tankog imovinskog stanja. Kako kažu, sav novac koji su trošili, bio je Natašin.


Kako bi izbegli dalje spekulacije i sprečili blago rečeno lošu sliku koja se o njihovom klijentu stvorila u javnosti, advokatski tim Luke Lazukića je izdao saopštenje. Kako kažu, to će biti poslednji put da se njihov klijent obraća javnosti, sve što bude imao da kaže, reći će na sudu.

Luka Lazukić je podneo krivične prijave protiv Nataše Lazukić zbog krivičnog dela Lažno prijavljivanje, protiv Dragoljuba Bekvalca zbog krivičnog dela Nasilje u porodici i podneo policiji zahtev za određivanje zaštite. Naš klijent je takođe podneo tužbu za razvod braka kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje deteta. Luka Lazukić više neće davati izjave za medije već će sve što zna o spornom događaju reći isključivo sudu i drugim državnim organima kojima je povereno rešavanje ovog slučaja - stoji u saopštenju.

Maja Gašić

Autor