Slobodan Nešović Loka: Zašto sam odlučio da verujem Ivanu Ivanoviću

Autor:

24.03.2017 22:45

Foto:

Foto:



Izdavač, član beogradskih pank sastava ‘Urbana gerila’ i ‘Defektno efektni’ i jedan od ‘Četiri i po muškarca’ u intimnoj abecedi otkriva zbog čega je Rovinj originalni Beograd na vodi, kako su žene jači pol i zašto je gastronomija porok vredan žrtve

a “Artist Is Present”, Abramović Marina. Svi kući!

b “Beatles”. Impresivan opus. Sama srž popularne muzike. Fantastično i sveže i nakon 50 godina. Slušam kontinuirano.

c Car je go!

Večereas u 22.15 . #cetiriipomuskarca

Објава коју дели Loka Nesovic (@loka_nesovic) дана 21. Нов 2016. у 6:57 PST

č Čekanje se (ne) isplati.

ć Ćup. Duboko i mračno uz moguće zlatno iznenađenje.

d Dušan Radović. Ponosan sam što se “Mascom”, kompanija na čijem sam čelu, stara o nasleđu najvećeg uma među nama. Godinama smo se borili da odbranimo Duškova autorska prava i na kraju pobedili. To je bila prekretnica u poštovanju intelektualne svojine u Srbiji.

dž Džukela. Adekvatna srpska imenica. Dobro zvuči kad se izgovori.

đ Đavo nosi Pradu. Đavolski, đavole. Điđi.

e Evropa. Prelepa kurva koja se raspada! Potreban joj je spasilac koji u koferu nosi novi duhovni, a ne finansijski poredak. Ljubomir Micić kaže da će Evropu podmladiti balkanski mladić. Treba da verujemo u to.

f Fudbal. Moj otac je bio fudbaler. Moj sin je sa četiri godine na Tašmajdanu, ispred “Madere”, poželeo da bude fudbaler.

g Gastronomija. Najlepši porok, vredan žrtve.

h Hrabrost je najvažnija.

i Irenice, volim te!

j Jedrenje. Posle plovidbe brzinom 35 čvorova počeo sam da verujem da su novi svet otkrili vanzemaljci, a ne moreplovci. Ko može neka obavezno proba, možda postanemo istomišljenici.

k Kuku Kiki kako? Jedini vic čijeg autora poznajem. Ivan Ivanović tvrdi da ga je on smislio. Odlučio sam da mu verujem. U suprotnom, i dalje bih bio ubeđen da viceve pišu u specijalnom odeljenju tajne službe sa ciljem da provociraju narod.

Istra, romantika, ljubav medju muškarcima... Loka & ja , Gibo i Oliver ❤️

Објава коју дели Ivan Ivanović (@veceivan) дана 27. Авг 2016. у 11:30 PDT

l Levica.

lj Ljubavnica nije rešenje. Ljubav jeste.

m Muzika. Najlepša posledica veoma komplikovanih odnosa. Poznavanje pozadine stvaranja muzike čini njenu lepotu još zagonetnijom. Istinska metafizika. Prelepo.

n Nešović Fine Arts. Platforma za plasman umetničkih dela koju sam osnovao sa suprugom i prijateljima. Nova strast, nove ljubavi. Moja kriza srednjih godina. Odložio sam kupovinu “ferarija” za treće doba.

nj Njujork.

o Ološijada. Specifičan oblik ponašanja i aktivnosti stanovnika Beograda. Kada nekorektnost postaje vrlina i kada izoštrena čula prave osveženje u moru mlohavih i jalovih dijaloga. Praktikuje se u određenim, meni bliskim krugovima. Vežbajte ološijadu!

p Postkapitalizam. Moguće rešenje za situaciju u kojoj smo se zapetljali svi na planeti u ovoj kasnoj fazi kapitalizma. Zanimljiva vizija budućnosti Pola Mejsona.

r Rovinj. Originalni Beograd na vodi. Najlepši grad na Balkanu posle Beograda. Tamo se rađaju mnoge ideje od kojih Beograd ima koristi.

s Sinovi. Imam dva sina, i da nije njih, ne bi nas više bilo. Samo napred, deco!

š Šešir. Dodaje mi godine.

t Tito. Nosio je bolje odelo od Kenedija na travnjaku ispred Bele kuće.

#aboutlastnight #terryoneill #davidbowie #ransomartgallery #nesovicfinearts

Објава коју дели Loka Nesovic (@loka_nesovic) дана 6. Окт 2016. у 4:45 PDT

u “Urbana gerila”. Pank bend iz Beograda osnovan 1980. godine od strane grupe tinejdžera uzrasta od 14 do 16 godina. U refrenu njihove prve pesme “Ipak bojim se rata” se kaže: “Ipak bojim se rata, baš me bole k... za ciljeve NATO pakta”. Gde ste vi bili tada, gde ste sada?

v Vino. Stari Grci su smatrali da su oni koji ga ne piju dosadnjakovići i da se sa njima ne treba družiti. Istinska čarolija koja budi duhove i zadovoljava čula. Pijte odgovorno!

z Zenitizam. Još jedno dete koje je Srbija zapustila.

ž Žene su jače. Ko misli drugačije, obiće mu se o glavu. XX vs XY.

Komentari. (0)

Loading