Sloboda Mićalović: Ćerke opterećuje naša popularnost

Autor:

23.02.2017 19:08

Foto:

Foto:



Jedan od najomiljenijih parova na domaćoj sceni, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, u braku su devet godina i imaju bliznakinje Veru i Milu. Trude se da svoju privatnost sačuvaju, pa ih ne možemo videti kako daju intervjua bez povoda ili objavljuju fotografije na društvenim mrežama, kako bi skrenuli pažnju na sebe. Ipak, glumački posao uvek prati i popularnost i prepoznavanje na ulici, a to njihovim ćerkama smeta.

Sloboda i Vojin: Mi smo samo poznati, ali ne i popularni

- Njih već sada opterećuje to što smo mi poznati i što se ljudi slikaju s nama. Potrebno je da polako uvodite decu u vaš život. Ne mogu da ih sačuvam od toga. One se nekada obraduju kada se vide u novinama. To su momenti kada nas paparaci negde uhvate, pa njima mora da se bluruje lice. Tada me pitaju zašto imaju kockice na licu. Bude im milo što su u novinama, ali sačekaću da same kažu "mama, volela bih da se slikam sa tobom" ili "tata, želim da budem sa tobom u emisiji - rekla je Sloboda za emisiju "Ekskluziv".

Mnogima njihova ljubav predstavlja uzor, a glumica je nedavno za magazin Gloria otkrila njihovu formulu za srećan brak.

Vojin Ćetković: Samo da ne umrem u bedi, kao što umiru pojedini glumci

– I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali i to je lako izvodljivo uz razumevanje supružnika – ispričala je Sloboda.

Komentari. (0)

Loading