Slađa Alegro: Prva fotka i emotivna poruka tek rođenoj ćerki (foto)

Autor:

15.06.2018 10:55

Foto:

Foto:



Nakon duge i iscrpljujuće bitke za potomstvo, pevačica Slađa Alegro i njen suprug Zoran juče su dobili ćerkicu. Slađa Vujičić, u narodu poznatija kao Slađa Alegro, postala je mama po prvi put, a svoju devojčicu je nazvala Mila.

Slađa Alegro postala mama: Seka Aleksić prva uputila čestitku dugogodišnjoj prijateljici (foto)

 

Dan nakon porođaja, pevačica je na društvenim mrežama podelila prvu fotku bebice uz emotivnu poruku svojoj devojčici...

- Dobro došla na svet, dušo draga. Nije ovo samo ostvarenje sna, ovo je pre svega plod bezgranične ljubavi dvoje ljudi, bezgranična želja. Mila moja, ne mogu da ti obećam mnogo, ništa u ovom svetu nije sigurno, ali jeste to da ćemo učiniti sve da budeš dobar čovek a Bog dragi neka ti samo da zdravlja.

Stigao sin: Porodila se Ana Bebić

 

Slađa je iskoristila je priliku i da se zahvali medicinskom osoblju koje se postaralo da porođaj protekne u najboljem redu.

- Beskrajno hvala kao prvo klinici i mom doktoru Milanu Brakusu za svu podršku i stručnost, hvala divnom osoblju GAK Narodni front, a najviše hvala predivnoj ženi, doktorki Jeleni Stanković  anesteziologu T. Krajinoviću! Mene ne plaši poskupljenje goriva, već me plaši da ova zemlja ne izgubi ovakve stručnjake kao što su ovi ljudi. Hvala svima na iskrenim čestitkama. Zorane, Mila, voli vas mama - napisala je Slađa.

Popularno srpsko ime za naslednika: Porodila se Nina Janković

Maja Gašić

Autor