Serija "Selo gori a baba se češlja" najgledanija na Balkanu

Autor:

21.12.2016 22:42

Foto:

Foto:



Do kraja emitovanja poslednjeg petog ciklusa najgledanije srpske serije svih vremena "Selo gori a baba se češlja" scenariste i reditelja Radoša Bajića, u produkcije RTS-a i "Contrast Studios", ostale su još tri epizode. Od marta 2007. godine do danas emitovano je 98 epizoda serije koja je potukla sve rekorde gledanosti - sa najvećim pojedinačnim šerom od 76,2 odsto i prosečnim rejtingom od 32 poena.

Od početka emitovanja poslednjeg petog ciklusa kultne "Selo gori a baba se češlja" - od oktobra 2016, projekat Radoša Bajića ubedljivo je najgledaniji, uzevši u obzir sve što se emituje na svim TV kanalima u Srbiji u poslednja tri meseca.

- Svake subote naša epizoda osvaja suvereno prvo mesto na listi gledanosti, a poslednju epizodu uz rejting od 25 poena gledalo je preko 2.300.000 ljudi. Pored toga što je rezultat koji ostvaruje premijerno emitovanje poslednjeg ciklusa najbolji na medijskoj sceni Srbije, na listama gledanosti u Republici Srpskoj i BiH, kao i u Makedoniji gde se upravo prikazuje, "Selo gori" je ubedljivo najgledanija i najpopularnija serija- kaže Nedeljko Bajić, direktor "Contrasta", izvršni producent serije i tumač uloge Radoslava.

Priča o seljanima moravskog sela Petlovac okončaće se na Božić 7. januara 2017. godine, kada će se 101. epizodom završiti ovaj monumentalni medijski projekat koji je zabeležio uspeh koji je teško ponoviti.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading