Serena Vilijams: Samo zbog jedne osobe pristala da se odvoji od ćerkice (foto)

Autor:

15.11.2017 11:09

Foto:

Foto:



Teniska zvezda Serena Vilijams nedavno je postala mama po prvi put. Ona i njen verenik Aleks Ohanijan  početkom septembra su dobili ćerkicu koju su nazvali Aleksis Olimpija.

Serena Vilijams objavila prvu fotku ćerke: Upoznajte Aleksis Olimpiju, čarobna je! (foto/video)


Teniserka koja je najavila da će se u januaru vratiti tenisu da brani titulu na Australijan Openu, ne krije da uživa u čarima materinstva.

Ladies is a "push present" a thing? If so what did you get if anything? #conversationstarter

Објава коју дели Serena Williams (@serenawilliams) дана 14. Окт 2017. у 7:17 PDT


Svaki slobodan trenutak provodi sa svojom mezimicom, ali nedavno je ipak napravila ustupak. Kako je sama priznala, samo zbog jedne osobe je bila voljna da se odvoji od ćerkice.

“Glamour” ikona 2017: Nikol Kidman u Diorovoj kreaciji poslala snažnu poruku (foto)

Blistajući u kratkoj Versače haljini Serena se pojavila na dodeli nagrada “Women of the Year” časopisa “Glamour”, gde je manekenki Điđi Hadid  uručula nagradu "Supernova".

Објава коју дели Kona Hatcher (@konahatcher) дана 14. Нов 2017. у 5:31 PST


- Điđi, ti si jedna od retkih osoba na ovoj planeti zbog kojih bih se odvojila od svoje bebe na jednu noć. Učinila sam to zbog tebe, što govori o tome koliko mi značiš. Zamisli samo koliki uticaj imaš na ljude širom sveta - rekla je sportistkinja u kratkom govoru pre uručivanja nagrade i dodala:


- Poznajem Điđi još otkad je bila dete, i tada se videlo da ima jasne ciljeve. Ona nije samo lepa spolja već, što je najvažnije, predivna i iznutra. Ona shvata da ukoliko želite da budete najbolji, morate da mislite da ste najbolji. Morate mnogo da radite i da se žrtvujete. Inspiracija je meni, kao i svim ženama. Najvažnije od svega, ona je moja prijateljica. Kad je pogledam, ponekad još uvek vidim stidljivo dete sa velikim snovima i nadama - teniserka nije štedela na rečima hvale za svoju prijateljicu.

Maja Gašić

Autor