Serena Vilijams postala mama, na svet je stigla malena devojčica

Autor:

02.09.2017 11:55

Foto:

Foto:



Teniska zvezda Serena Vilijams se porodila u klinici na Floridi, a na svet je donela devojčicu, koja još uvek nije dobila ime.

Serena se zajedno sa svojim partnerom Aleksom Ohanijanom prijavila u bolnički centar St Mary's u Palm Biču ove srede. A beba je stigla na svet u petk uveče. Mama i beba se osećaju odlično, a svet je u iščekivanju da uje kako će se devojčica zvati.

Čestitke su najpre pristigle od sportista, a zatim i od ostalih poznatih ličnosti, jer su novosti o rođenju stigle od njene sestre Venus, koja je oduševljena što je postala tetka.

- Očigledno sam superuzbuđena - rekla je Venus - Ne mogu rečima da vam opišem kako se osećam!

Par još uvek nije izdao zvanično saopštenje, ali Serenin trener Patrik Muratoglu je sve objasnio svojim postom na Tviteru: "Toliko sam srećan zbog vas i osećam sve vaše emocije. Želim ti brz oporavak, jer pred nama je dosta posla"

Serena je priznala da je trudnoću otkrila čitavom svetu sasvim slučajno kada je postavila svoju fotografiju na Snepčet, a na kojoj se jasno videlo da je u drugom stanju.

Pobedila je na Australian Open-u ovog januara, a rana trudnoća joj nije smetala u tome. U intervjuu koji je dala za Vogue objasnila je da je želela da odbrani titulu.

Srećene vesti su oduševile teniski svet, a među prvima je čestitke uputio Rafael Nadal.

A zatim i Rodžer Federer:

Na konferenciji za štampu Garbin Muguruza se našalio: "Devojčica? Dakle, nadam se da ona neće igrati tenis" - preneo je Rojters.

Bijonse je na svoj instagram postavila fotografiju trudne Serene uz poruku: "Čestitam Serena!"

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Sep 1, 2017 at 1:24pm PDT

A onda su krenule šale da je beba već na putu da postane šampionka poput njene mame.

M G

Autor