Serena Vilijams objavila prvu fotku ćerke: Upoznajte Aleksis Olimpiju, čarobna je! (foto/video)

Autor:

13.09.2017 20:09

Foto:

Foto:



Teniska zvezda Serena Vilijams i njen partner Aleks Ohanijan dobili su početkom septembra ćerkicu, a koje ime su odabrali za svoje prvenče - nisu želeli da otkriju sve do danas!

Amerikanka koja je od samog početka trudnoće bila vrlo aktivna na društvenim mrežama i obaveštavala javnost o svakom detalju svog "novog" života, čekala je da prođu čak dve nedelje pre nego što je svet upoznala sa svojom mezimicom.

Serena Vilijams postala mama, na svet je stigla malena devojčica

Naravno, upoznavanje nije moglo da prođe bez malo teatralnosti, tipične za tenisku zvezdu...

Pa je tako prvo objavila zajedničku fotku sa partnerom Aleksom i pripremila pratioce na instagramu za ono što sledi rečima:

- Jeste li spremni?

A potom je usledila dirljiva slika majke sa ćerkicom u naručju...


- Upoznajte Aleksis Olimpiju Ohanijan Junior - napisala je Serena i pozvala sve prijatelje i pratioce na društvenim mrežama da pogledaju video snimak njenog "predivnog putovanja", od trenutka kada je saznala da je trudna do samog rođenja bebice...

Video pod nazivom "Zdravo, svete" namenjen je Aleksis, a predstavlja montažu raznih snimaka i nežnih poruka koje su budući roditelji uputili svojoj nerođenoj bebici. U njemu teniserka i njen partner otkrivaju do sada nepoznate detalje, kao i to da je na porođaju bilo komplikacija zbog čega su u bolnici mama i ćerka provele šest dana...

 

Maja Gašić

Autor