Saslušan Luka Lazukić: Nisam tukao Natašu! Šta kaže njen advokat...

Autor:

24.04.2018 14:12

Foto:

Foto:



Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao. Pevačica nije želela da se sretne sa Lazukićem, koji je izjavu dao pre nje.

Nataša Bekvalac: Od ljubavi do mržnje za godinu dana

Saslušanje Lazukića, koji je u tužilaštvo došao u pratnji pet advokata, trajalo je sat vremena i 40 minuta.

On u svom iskazu nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo u noći između 13. I 14. aprila, ali je negirao da ju je tukao i šutirao, navodi pink.rs.

U toku je saslušanje Nataše Brkvalac koja je u ovom slučaju oštećena i ima tri punomoćnika.

Nakon nje tužilaštvo će ispitati i dadilju njihove ćerkice koje je rođena 28. februara.

Povodom krivične prijave koju je suprug podneo protiv Nataše Bekvalac zbog lažnog prijavljivanja, saslušanja će biti naknadno zakazana.

“To što sam video, ne bih nikome poželeo”: Roditelji Nataše Bekvalac o nasilju koje je preživela njihova ćerka

Lazukić se tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake telesne povrede.

Njemu je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između 13. i 14. aprila.

Lazukić je to porekao u izjavama medijima i tvrdio da je supruga napala njega.

Pored prijave protiv Nataše za lažno prijavljivanje, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Takođe, podneo je u zahtev policiji za odredivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerke koju je Nataša rodila 28. februara.

Njegovi advokati su saopštili da je Lazukić pokrenuo i niz postupaka protiv medija koji su ga predstavili kao nasilnika, a što on poriče.

Saslušanje Bekvalčeve bilo je zakazano za 10.30 časova, ali je, kako su preneli domaći mediji, pevačica odlučila da u tužilaštvo dođe kasnije, kako bi izbegla sa još uvek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem.

Pevačica se na saslušanje pojavila sa timom advokata, a članovi njene porodice nisu došli sa njom.

Ona nije bila raspoložena za razgovor sa novinarima, ali se zato obratio njen advokat.

-U ovom momentu samo mogu da kažem da su istražnje radnje zatvorene za javnost. O samim dokazima neću moći da vam dajem informacije. Ono što je naš stav je da sada već postoji dovoljno dokaza za krivično gonjenje. Ja se iskreno nadam da će organi tako postupiti – rekao je Natašin advokat Nemanja Vlček.

Luka Lazukić pretukao je popularnu pevačicu u njenom stanu na Dedinju u noći između 13. i 14. aprila, a sceni je prisustvovala njihova dadilja koja je danas takođe saslušana.

Lazukiću je na snazi zabrana prilaska pevačici od 30 dana.