Sara Džesika Parker: Greška na sopstvenom venčanju koju glumica sebi ne može da oprosti (foto)

Autor:

25.10.2017 12:40

Foto:

Foto:



Nema mlade koja ne bi promenila barem neku sitnicu vezanu uz svoje venčanje, ali Saru Džesiku Parker muči jedna veća "greška" koju je napravila kada se udavala za glumca Metjua Broderika.

Uz odabir sale i benda, najviše vremena buduće mlade najčešće potroše na traženje savršene venčanice.

Po uzoru na Keri Bredšo: Sara Džesika Parker lansirala novu liniju zavodljive obuće (foto/ video)

Televizijska popularna Keri Bredšo ipak se odlučila za brzinsku varijantu kupovine venčanice, ušla u prvu prodavnicu koja joj je pala na pamet i kupila – crnu haljinu.

Објава коју дели SJP (@sarahjessicaparker) дана 19. Мај 2017. у 11:09 PDT

Upravo je to odluka zbog koje danas žali.

Glumica se udala za kolegu Metjua Broderika 1997. godine na tajnoj ceremoniji sa 100 zvanica koje su mislile da idu na zabavu, ali zapravo su pozvane na njihovo venčanje. Glumac je nosio klasično muško odelo, a Sara haljinu brenda Morgane La Fay u crnoj boji.

Објава коју дели WHO Magazine (@whomagazine) дана 24. Апр 2017. у 4:04 PDT

- Da sam barem to uradila zato što sam bila kul, ali jednostavno bilo me je sramota da trošim mnogo vremena na traženje vjnčanice. Setila sam se jedne prodavnice koju sam volela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s vešalice. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto belo. Lepu, pravu venčanicu kakvu je trebalo da nosim tog dana - kazala je glumica, prenosi zadovoljna.hr.

Sara Džesika Parker kao simbol Njujorka: Šoping tura sa slavnom glumicom

U jednom intervjuu priznala je da jednostavno nije želelada privlači pažnju na sebe pa je i zbog toga odabrala crnu haljinu umesto tradicionalnije bele.

- Sada bih želela haljinu poput modela Oscara de la Rente, s džepovima ispod struka, korsetom, punom suknjom, od tafeta ili satena. Taj kroj mi je jako privlačan zato što je vrlo staromodan, ali istodobno može da izgleda jako moderno - zaključila je Sara Džesika Parker.