Sandra i Andrej čekaju drugo dete?

Autor:

26.10.2016 10:59

Foto:

Foto:



Prema pisanju španskih medija, čini se da zdravstveni problemi Aleksandre Meljničenko zbog kojih je morala hitno na operaciju, nisu tako bezazleni. Uveliko se šuška o tome da je bivša Modelsica u blagoslovenom stanju.

Drama koja je počela u ponedeljak imala je srećan epilog. Naime, supruzi ruskog milijardera Andreja Meljničenka je tokom boravka u Španiji prošle nedelje pozlilo, te je hitno odvedena u bolnicu.

Iz neimenovanih izvora se saznalo da se radilo o napadu slepog creva, a lepotica je operisana u privatnoj klinici u Korunji.

Po završetku intervencije, Sandra je zadržana jedan dan u bolnici, a zatim je puštena na kućno lečenje. Ali da operacija nije bila čisto "rutinska", govore i natpisi u pojedinim španskim medijima.

Naime, oni tvrde da je situacija bila prilično dramatična, jer je Sandra u drugom stanju, a šuška se da je već zašla u treći mesec.

Ove glasine je podgrejala i činjenica da je, ubrzo nakon što je Sandra puštena iz bolnice, na aerodrom u Korunji sleteo privatni avion para Meljničenko koji ih je prevezao kući.

Inače, Sandra i Andrej imaju četvorogodišnju ćerku Taru, ali prema pisanju pojedinih ruskih medija, milijarder žarko želi da dobije i sina.

3 September 2005.. Wedding.. Friends.. Aleksandra & Andrey Melnichenko.. #aleksandramelnichenko

A photo posted by Petar Vladulovic (@petar_vladulovic) on Aug 25, 2016 at 2:01pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading